Showbiz

Θύμα κλοπής η Τούνη με το που πάτησε το πόδι της στη Νέα Υόρκη - «Εσύ που με ματιάζεις... έλεος»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Θύμα κλοπής έπεσε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού η Ιωάννα Τούνη και μάλιστα αμέσως μόλις πάτησε το πόδι της στη Νέα Υόρκη. 

Το έκανε γνωστό η ίδια με story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το οποίο απείχε για αρκετές ώρες.

Ο λόγος δεν ήταν μόνο το ταξίδι 13 ωρών που είχε με το αεροπλάνο αλλά και το γεγονός ότι η λεία του ή των δραστών ήταν το ίδιο της το κινητό, κοινώς το εργαλείο της δουλειάς της.

j.touni_1688403656_3138879834434967784_1583564848.jpg

Όπως αποκάλυψε αγανακτισμένη η Ιωάννα Τούνη καθώς περπατούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να βρει μία άκρη με τους υπεύθυνους γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν και έτσι αποφάσισε να μπει σε έξοδα.

Πήρε λοιπόν νέο κινητό και όπως ανακοίνωσε, το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο αναφέρθηκε στην κλοπή, ήταν και το πρώτο της στόρι από τη νέα της συσκευή.

Και επειδή η Ιωάννα είναι απόλυτα σίγουρη ότι εκεί έξω, κάποιος ή κάποια που την παρακολουθεί μέσω των social, τη ματιάζει, είπε και ένα... έλεος, προκειμένου να διώξει μακριά την κακή ενέργεια.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved