Showbiz

Αφοπλιστική η Πάολα: «Έγινα ξαφνικά εγώ αυτή που δεν έχει συναίσθηση… Ας καθίσουμε λίγο καλά»

Gossip-tv Team

Για πρώτη φορά η Πάολα εξήγησε on camera τι είχε συμβεί όταν ενώ όλη η Ελλάδα θρηνούσε τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών, εκείνη είχε πραγματοποιήσει κανονικά τις εμφανίσεις της.

Τότε είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και για πρώτη φορά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου αποκαλύπτει τι είχε συμβεί.

paola-(1).jpg

«Αυτή την ιστορία δεν την γνωρίζει κανείς όπως έχει πραγματικά. Εκείνη την περίοδο όλα τα μαγαζιά σχεδόν, άνοιγαν. Εγώ ήμουν εκείνη που έλεγε να μην ανοίξουν από την Τετάρτη. Επίσης έλεγα τι νόημα έχει να κλείσουμε Παρασκευή και να ανοίξουμε Σάββατο; Πρέπει να ήμουν η μόνη που το έλεγε αυτό. Και τελικά δεν δούλεψε κανείς και έμεινα ολομόναχη, χωρίς να έχει ενημερώσει κανείς για αυτό. Ο ένας παρασύρθηκε από τον άλλο. Έγινε ξαφνικά εγώ αυτή που δεν έχει αισθήματα και συναίσθηση.

paola-(2).jpg

Πήγα για αυτούς τους ανθρώπους που δούλεψαν και δεν καταδέχτηκα να πληρωθώ. Ήξερα πως θα κριθώ για αυτό, αλλά ήξερα ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν ανάγκη το μεροκάματο. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι βοηθάω πολύ κόσμο χωρίς να το πω δημόσια»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved