Showbiz

Περιπέτεια για τη Νικόλιζα στο Παρίσι: «Ένας κύριος ήταν όρθιος πάνω από το κρεβάτι μου και φώναζε»

Gossip-tv Team

Μία περιπέτεια που δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να... βάλεις τις φωνές έζησε η Εβελίνα Νικόλιζα κατά την επιστροφή της από το Παρίσι όπου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες. 

Η νεαρή δημοσιογράφος και τραγουδίστρια βρισκόταν στη Γαλλική πρωτεύουσα και την ημέρα που έφευγε, το πρωί, ενώ πίστευε ότι τα είχε τακτοποιήσει όλα με το ταξίδι της επιστροφής, τελικά διαπίστωσε με τον πλέον έντονο τρόπο ότι τελικά δεν ήταν έτσι.

Όπως περιέγραψε η ίδια σε βίντεο που ανέβασε στα social media, την ημέρα που ήταν να αναχωρήσει για την επιστροφή της την Ελλάδα καθώς έπρεπε να βρίσκεται σήμερα (18/11) στο πόστο της στο πάνελ της εκπομπής που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού, το πρωί, την ξύπνησε ένας μεσήλικας κύριος ο οποίος της φώναζε ενώ εκείνη κοιμόταν.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της, ο κύριος τής φώναζε με έντονο ύφος τα γαλλικά, όμως εκείνη δεν γνωρίζει καλά τη γλώσσα και όταν πήρε εκείνος μία ανάσα, εκείνη του είπε ότι δεν καταλάβαινε... τίποτα!

Μέσα σε δευτερόλεπτα αντιλήφθηκαν και οι δύο ότι το θέμα της συζήτησής τους είχε να κάνει με την αργοπορία της Εβελίνας Νικόλιζα, η οποία αν και είχε βάλει ξυπνητήρι προκειμένου να ετοιμαστεί κατάλληλα για το ταξίδι της, δεν ξύπνησε ποτέ! Έτσι, ο κύριος που προφανώς ήταν υπάλληλος του ξενοδοχείου, είχε βρεθεί πάνω από το κρεβάτι της προκειμένου να την ξυπνήσει για να φύγει. Τελικά τα κατάφερε αφού η Εβελίνα Νικόλιζα μάζεψε κακήν κακώς τα πράγματά της από το δωμάτιο και έφυγε για να προλάβει την πτήση της προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τον τρόπο που η ίδια η Εβελίνα περιέγραψε την περιπέτειά της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved