Showbiz

Γιωργής Τσουρής: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνη»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιωργής Τσουρής το οποίο φέτος απολαμβάνουμε στην κωμική σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό».

Ο γνωστός ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας μίλησε για την προσωπική του ζωή και την καθημερινότητα με την σύζυγο του ενώ αναφέρθηκε στην τελευταία με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Τα δυο παιδιά μας δεν τα… πρόλαβα εγώ, τα πρόλαβε η γυναίκα μου. Αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτό είναι το δύσκολο. Είμαστε συνέταιροι στη ζωή και στη σκηνή με ότι σημαίνει αυτό. Με τις κρίσεις μας, με τις συγκρούσεις μας αλλά αυτό που φτιάχνουμε νομίζω πως είναι πολύτιμο και όταν συμβαίνει αυτό δεν το παρατάς. Δηλαδή συνεχίζεις να συμπορεύεσαι με έναν άνθρωπο και μιλάω τώρα για την δουλειά, γιατί την ζωή μου δεν θα μπορούσα να την φανταστώ αλλιώς».

giorgis-tsouris-(1).jpg

«Μην πω μεγάλα λόγια… Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την Βάλια, τελεία. Αυτά» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιωργής Τσουρής στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha. «Οι ισορροπίες είναι λεπτές όταν έχουμε να κάνουμε με δύο καλλιτέχνες, οι οποίοι είναι και οι δυο πρώτης γραμμής και πρέπει ο ένας από τους δύο να υποχωρήσει προς όφελος της οικογένειας για κάποιους μήνες. Το πράγμα είναι πάντα δύσκολο, οι ισορροπίες είναι πάντα λεπτές αλλά νομίζω ότι τις βρίσκουμε. Είμαστε μαζί 15 – 16 χρόνια, στη δουλειά και στη ζωή και σε οτιδήποτε βρίσκουμε νόημα στο να το κάνουμε μαζί. Δηλαδή το χώρια δεν έχει την ίδια γεύση, το ίδιο χρώμα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved