Showbiz

Παπαγεωργίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του μωρού: «Δεν ξέρω αν θα την πούμε Φιλαρέτη»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Συγκινημένος, πολύ χαρούμενος αλλά και κουρασμένος αρκετά εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στις πρώτες δηλώσεις του μετά την άφιξη της κόρης του. 

Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο στις 21 Νοεμβρίου και σκόρπισε απίστευτη ευτυχία στο ζευγάρι και γενικότερα στην οικογένεια, με τη γιαγιά Φιλαρέτη Κομνηνού να δηλώνει τρελαμένη με την εγγονή της.

papageorgiou.jpg

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς, φορώντας τη μάσκα του καθώς προσέχει όταν έρχεται σε επαφή με τον κόσμο προκειμένου να μην επιστρέψει στο σπίτι και κολλήσει το νεογέννητο και τη μαμά του Δανάη Μιχαλάκη, μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τον Σταυρό του Νότου όπου εμφανίστηκε με το συγκρότημά του και παραδέχτηκε ότι το πρώτο βράδυ: «Ήταν υπέροχο αλλά δύσκολο».

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει πολύ τους πάντες για τις ευχές που δέχτηκε για τον ερχομό της μικρής ενώ όταν ρωτήθηκε για το όνομα που πρόκειται να της δώσουν εκείνος και η σύζυγός του, εκείνος απέφυγε να απαντήσει.

filareti-komninoy-danai-mixalaki-gela.jpg

H Φιλαρέτη Κομνηνού, μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, με τη νύφη της Δανάη Μιχαλάκη.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε ευθέως αν θα δώσει το ξεχωριστό όνομα της μητέρας του, Φιλαρέτης Κομνηνού, ο Γιώργος Παπαγεωργίου είπε ότι δεν γνωρίζει ακόμα και δεν έχει αποφασίσει.

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του ευτυχισμένου μπαμπά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved