Showbiz

Ίαν Στρατής: Η πρώτη δημόσια αναφορά στην ενός έτους κόρη του, Ολίβια – «Τρελαίνομαι»

Gossip-tv Team

Δηλώσεις μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα έκανε ο Ίαν Στρατής στην κάμερα της εκπομπής, «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο τραγουδιστής μίλησε με αφορμή το musical στο οποίο πρωταγωνιστεί. 

Ακόμη αναφέρθηκε και στην ενός έτους κόρη του, Ολίβια, την οποία απέκτησε με τη Μαίρη Συνατσάκη, αποκαλύπτοντας πως έχει πει ήδη τις πρώτες λέξεις της.

«Είναι ενός έτους, 5 Δεκεμβρίου κλείνει τον έναν χρόνο ζωής. Θέλω πάρα πολύ να έρθει στην παράσταση, αλλά τόσο μικρή, νομίζω θα βαρεθεί πολύ εύκολα. Ελπίζω να έχει ένα ενδιαφέρον και να της κρατήσουμε λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον για την παράσταση. Θέλω να ακούσει και τα τραγούδια.

9036_MERI_SINATSAKI_IAN_STRATIS_932023.jpg

Τα ακούει βέβαια κάθε μέρα, αλλά θέλω να τα ακούσει και live. Θα είναι όμορφα πιστεύω. Όταν ακούει οποιοδήποτε τραγούδι χορεύει. Τρελαίνομαι. Αφήστε το. Έχει πει τις πρώτες λέξεις, “μαμά”, “μπαμπά”, “γάτα”… και διάφορες άλλες. Και βέβαια απολαμβάνω την πατρότητα. Δε θα μπορούσα να κάνω αλλιώς. Είναι και λίγο αγχωτικό βέβαια, είναι μεγάλο βάρος αλλά θέλω να πιστεύω ότι τα πάμε πολύ καλά σαν γονείς» είπε ο Ίαν Στρατής.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved