Showbiz

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το φλερτ με την Ντούα Λίπα, η γυμνή σέλφι και η συμβουλή της Χρηστίδου

Gossip-tv Team

Ο χωρισμός της Ντούα Λίπα από τον Ρομέν Γαβράς έφερε μεγάλη χαρά στον Κωνσταντίνο Βασάλο καθώς έχει εκφράσει πολλές φορές τον θαυμασμό του για εκείνη.

Ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι πως είχε στείλει στη διάσημη τραγουδίστρια μήνυμα στο παρελθόν.

Ο ίδιος είπε: «Χώρισε η Dua Lipa μετά από 8 μήνες. Καλά, σίγουρα με θέλει τώρα» κάνοντας τους πάντες το πλατό να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Δε ταιριάζω εγώ με τη Dua Lipa; Προφανώς αν τα φτιάξω μαζί της θα το πω. Της έχω στείλει άπειρα μηνύματα. Δες εδώ. Πόσα στόρι, δεν έχει απαντήσει τίποτα. Δες εδώ το μήνυμα. Διάβασε» είπε σε άλλο σημείο ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

V322.jpg

Η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού διάβασε το μήνυμα που έστειλε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη Ντούα Λίπα, είπε «Ε, θα σου απαντήσει σε αυτό το μήνυμα;»

«Έχω τον τρόπο μου πάντως εγώ. Φλερτάρω… Θα της στείλω, “έμαθα ότι χώρισες”. Θα μου πείτε έναν ωραίο τρόπο να την προσεγγίσω;

Η Βένια από πάνω μου λέει να στείλω μια σέλφι γυμνός» απάντησε ο Κωνσταντίνος ζητώντας τη βοήθεια των συναδέλφων του για να μπορέσει να προσεγγίσει την τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved