Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: H αποχή από την τηλεόραση, τα διαφορετικά Χριστούγεννα και ο θρησκευτικός γάμος

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην τηλεόραση, στα φετινά Χριστούγεννα αλλά και στον θρησκευτικό γάμο.

«Αγαπούσα πάντα τα Χριστούγεννα αλλά τώρα με τον ερχομό της κόρης μου έχουν αποκτήσει νόημα. Ο ερχομός της με βοήθησε να ηρεμήσω και να γειωθώ πιο πολύ, σαν να άλλαξε όλο το σκηνικό».

Για τον σύζυγό της, τόνισε: «Ο σύζυγός μου είναι ένας πολύ κάλος και ευτυχισμένος μπαμπάς. Ξέρει να αλλάζει πάνα, το αποφεύγει όμως. Δεν τον έχω πείσει ακόμα για τον θρησκευτικό γάμο αλλά αν γίνει κάποια στιγμή, θα το χαρώ. Θα ήθελα να γίνει για να το μοιραστούμε με τους δικούς μας. Στον πολιτικό ήμασταν εμείς και εμείς».

8c4eecb8-maleskou.jpg

Για την τηλεόραση, απάντησε: «Η επιλογή να απέχω αυτό το διάστημα από την τηλεόραση είναι πολύ συνειδητή. Είναι ωραίο που γίνονται συζητήσεις για την επιστροφή μου με ανθρώπους που έχουν πράγματα να σκεφτούν και να μου πουν. Το πότε θα επιστρέψω είναι κάτι που δε με απασχολεί γιατί δε βιάζομαι. Μακάρι να έρθουν όλα κατ’ ευχήν, όπως τα σκέφτομαι».

«Δεν θα με φανταζόμουν ως παίκτρια στο YFSF», αποκάλυψε και ανέφερε: «Μου αρέσουν οι ζωντανές εκπομπές αλλά δε θα απέρριπτα άλλη πρόταση αν με έκανε να νιώσω καλά. Υπήρχαν κάποιες παράμετροι τις οποίες τώρα τις βλέπω και λέω ‘όχι’, αν τώρα το έβλεπα και το εξέταζα από τη δική μου ματιά θα έκανα διαφορετικές κινήσεις και άλλες επιλογές».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved