Showbiz

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μπάσης για τις τελευταίες του στιγμές με τον Μητροπάνο: «Ήταν σοκαριστικό...»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και στον Κώστα Τσουρό παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Μπάσης. Ο σπουδαίος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο και το πόσο σοκαριστική ήταν για τον ίδιο η είδηση του θανάτου του.

Όσα είπε: «Δούλεψα με τον Μητροπάνο μια δεκαετία γεμάτη με κάποια διαλείμματα ενδιάμεσα. ήρθαμε πάρα πολύ κοντά σε αυτή τη δεκαετία, θεωρώ ότι είναι ένας σταθμός στην καριέρα μου και με έχει στιγματίσει με την καλή έννοια. Θα έλεγα ότι μου λείπει πάρα πολύ.

Η απώλεια του για εμένα ήταν δυνατή. Χαίρομαι που τον γνώρισα από κοντά, χαίρομαι που μπορώ να λέω στις νέες γενιές τι ήταν αυτός ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής. Πριν φύγει ο Δημήτρης, ήμασταν σε σχήμα μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα και εκείνον. Αυτή ήταν και η τελευταία του συνεργασία. Είχαμε αποχαιρετιστεί για τις διακοπές του Πάσχα, είπαμε πως θα τα ξαναπούμε μετά το Πάσχα και ήταν εκείνη η δεύτερη ημέρα του Πάσχα που έφυγε ο Δημήτρης.

mitropanos2.jpg

Ήταν ξαφνικό, ναι. Δουλεύαμε κανονικά. είχε αναρρώσει πλήρως από τα προβλήματα υγείας που είχε και ήταν καλά. Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, δεν το περίμενε κανείς. Ήταν σοκαριστικό. Ήμουν στο χωριό μου για τις διακοπές του Πάσχα, με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν πως έφυγε ο Δημήτρη» συμπλήρωσε, με συγκίνηση, ο Δημήτρης Μπάσης.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved