Showbiz

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον πρώην σύζυγό της: «Στην αρχή δεν ήταν τόσο ομαλά τα πράγματα»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε καλεσμένη η Ντορέττα Παπαδημητρίου το μεσημέρι της Κυριακής 10/12 και μεταξύ άλλων μίλησε στην Τζένη Θεωνά για την μητρότητα και τις στιγμές με τους γιους της.

Η παρουσιάστρια στάθηκε στο πως αντιμετωπίζει τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή σε σχέση με τα παιδιά της και αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της.

«Σε ότι είχε να κάνει με προσωπικά και τέτοια που κατά καιρούς μπορεί να έχει γραφτεί το οτιδήποτε, φρόντιζα να είναι πάντα ενήμερα από πριν για οτιδήποτε» απάντησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ηθοποιός – παρουσιάστρια μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη με τον οποίο και απέκτησε τους γιους της.

1675213062580-585496810-2d4dfe4d-papadimitriou-doretta-gios.jpg

Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Με τον μπαμπά τους έχουμε χωρίσει αρκετά χρόνια αλλά, όσο ομαλά και να γίνει, είναι μια αλλαγή στη ζωή των παιδιών. Αλλά έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και μια πολύ καλή σχέση φιλική μεταξύ μας.

Ακόμα και στην αρχή που δεν ήταν τα πράγματα τόσο ομαλά και τόσο ωραία, σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά δεν υπήρξε ποτέ τίποτα. Το χειριστήκαμε σε σχέση με τα παιδιά, πραγματικά, όσο καλύτερα μπορούσαμε και αυτό είναι πολύ βοηθητικό», απάντησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved