Showbiz

Νίκος Φλωρινιώτης: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις του αδελφού του και τα λάθη-«Δε μπορώ να το διανοηθώ»

Gossip-tv Team

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Ο ίδιος είχε κάνει γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Φλωρινιώτη πριν από περίπου 6 μήνες. Ο ίδιος είχε πει: «Ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια, είχα αφαιρέσει μία κρεατοελιά, για την οποία δεν έγινε ποτέ βιοψία. Άρχισα κι έχανα κιλά, είχα κόπωση, σε εκείνο το σημείο που είχα βγάλει την ελιά, έβγαλα κάτι σαν λίπωμα».

Ο αδελφός του, Σάββας Φλωρινιώτης δήλωσε στον Alpha: «Η ελιά ήταν στον ώμο. Όταν ταξίδευε και πήγαινε στη Γερμανία, απλά έβαζε την τσάντα πάνω και μάτωνε. Τον ενοχλούσε δηλαδή και μου είπε ότι θα την αφαιρέσει. Θορυβηθήκαμε».

Oι δύο πρώτοι γιατροί που τον εξέτασαν έκαναν λόγο για λίπωμα. Ο ίδιος ρωτούσε αν επείγει να αφαιρεθεί και εκείνοι – σύμφωνα με δικούς του ισχυρισμούς – απαντούσαν αρνητικά. Τελικά η αφαίρεση έγινε αλλά βιοψία δεν έγινε ποτέ.

«Γίνανε πολλά λάθη στην αρχή. Βγάλανε μια ελιά και δε τη στείλανε για βιοψία. Αυτό είναι τραγικό. Δε μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό. Εγώ δεν είχα ιδέα γι’ αυτό το πράγμα, για την ελιά. Ήταν μια ελιά στον ώμο και δε τη στείλανε για βιοψία. Δε μπορώ να το διανοηθώ αυτό. Δημιουργήθηκε μια κύστη εκεί, έγινε λίπωμα, για το οποία πάλι δε με είχε ενημερώσει ο αδερφός μου».

Στο T-live μίλησε για το θέμα ο ιατρός δερματολόγος και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Εμμανουήλ Κουρής.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved