Showbiz

«Θέλω να του τα προσφέρω όλα» - H συγκινητική εξομολόγηση της Παπαδοπούλου για τον σύντροφό της

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και εκτός από το Survivor 2024 αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στον σύντροφό της με τα πιο τρυφερά λόγια. Ακόμη τόνισε πως υπήρξε επικοινωνία από το περιβάλλον της παραγωγής του ριάλιτι ωστόσο η ίδια δείχνει επικεντρωμένη στην προσωπική της ζωή.

«Μπορεί και να μου έχουν κάνει μια κρούση, ωστόσο στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου είναι κάτι που δεν θα επέλεγα να φύγω, το έχω δει το έργο δύο φορές», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

papa.jpg

Για τα ονόματα που πιθανόν να δούμε στον Άγιο Δομίνικο: «Η Όλγα Πηλιάκη είναι γυναικάρα, αθλήτρια, θα έχει ενδιαφέρον. Ο Αλέξης Παππάς είναι ένας μεγάλος εγκέφαλος, θα του κάνει καλό να είναι στο project. Μακάρι να κλείσει και ο Τριαντάφυλλος θα έχει επιτυχία το Survivor», σχολίασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Για το εάν η ίδια σκέφτεται τον γάμο: «Υπάρχουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, δεν είναι και ο σκοπός μας αυτός», είπε ακόμη.

Snapinsta.app_295840372_759476081963571_3208553716143514748_n_1080.jpg

Για τον σύντροφό της τόνισε: «Είναι κάθε φορά ποιον άνθρωπο έχεις δίπλα σου. Αυτή τη στιγμή στη ζωή μού έχει ξυπνήσει με αυτόν τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου και νιώθω οικογένεια, να του τα προσφέρω όλα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved