Showbiz

Μπάρκα - Τσαγκρίδης: Το παρασκήνιο της εξόδου και οι ατάκες «φωτιά» - «Δεν θα το πω στον αέρα»

Gossip-tv Team

Την κοινή έξοδο της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη σχολίασαν στην εκπομπή «Γειά σου» το μεσημέρι του Σαββάτου 23/12.

Σας θυμίζουμε πως οι δυο τους έκαναν ταυτόχρονα αναρτήσεις από το ίδιο σημείο, και την επόμενη ημέρα η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε στην εκπομπή της με αρκετά ανεβασμένη διάθεση να τραγουδά, «έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει».

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας που λίγες εβδομάδες πριν είχε αποκαλύψει ότι είχε δει τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε βραδινή έξοδο με παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης είπε:

«Η Δανάη Μπάρκα ήταν αυτή η παρουσιάστρια, αλλά δε το είπα εγώ το όνομα, η Κατερίνα Καινούργιου το είπε πρώτη. Έχω κι άλλο ρεπορτάζ από εκείνο το βράδυ, αλλά δε θα το πω στον αέρα. Μίλησα με τη Δανάη Μπάρκα εκείνο το βράδυ, αλλά αυτό που μου είπε δε μπορώ να το πω στον αέρα» είπε ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας βρέθηκαν σε ένα κάλεσμα που έκανε ο Βασίλης Καλίδης για τα γενέθλιά του.

«Δε ξέρω αν κάποιος θέλει να αφήνει να αιωρείται αυτό το σενάριο αλλά αυτοί που τους είδαν δεν επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει κάτι ερωτικό» είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Ισίδωρος Φίκαρης που έδωσε τις δικές του πληροφορίες από το περιβάλλον του επιχειρηματία.

geia.jpg

«Εγώ επειδή έχουμε κοινές παρέες με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ρώτησα και έμαθα αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους και το πολύ κοντινό φιλικό του περιβάλλον μου το διαψεύδει» είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved