Showbiz

Τσιμιτσέλης, Δανάη Παππά, Αντουλινάκη & Αντωνόπουλος μοιράζονται Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Δανάη Παππά, η Μαρία Αντουλινάκη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος που πρωταγωνιστούν στην παράσταση Για μια ζωή στο θέατρο, επανέφεραν στη μνήμη τους αγαπημένες στιγμές από τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων. 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αφού δήλωσε λάτρης των κουραμπιέδων και όχι των μελομακάρονων που κάθε χρόνο... διχάζουν τους Έλληνες, θυμήθηκε τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες μέρες που έχει περάσει ενώ μας αποκάλυψε και πώς «μυρίζουν» τα Χριστούγεννα για τον ίδιο.

Όπως είπε, αυτές οι μέρες έχουν μυρωδιά από κουραμπιέδες, μελομακάρονα, τζάκι και σόμπες ενώ θυμήθηκε και την εποχή που έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

Η Δανάη Παππά ανυπομονεί να περάσει αυτές τις μέρες με τους αγαπημένους ανθρώπους της οικογένειάς της, ανάμεσά τους η γιαγιά της που όπως είπε, μαγειρεύει καταπληκτικά. Όμως το αγαπημένο της φαγητό από τα χεράκια της δεν είναι κάτι πολύπλοκο αλλά τα ρεβύθια που φτιάχνει.

Η Μαρία Αντουλινάκη από την πλευρά της είπε ότι ο Άγιος Βασίλης έχει... πνευματική επαφή μαζί της και χωρίς να του έχει γράψει ποτέ γράμμα, τής φέρνει κάθε χρόνο, ακόμα και τώρα που δεν είναι παιδί, τα δώρα που σκέφτεται και θέλει...

Δείτε τι άλλο είπε από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τις δικές του χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved