Showbiz

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία της Τούνη: Μετά το Μαρόκο, έχασε και την πτήση για Μεξικό

Gossip-tv Team

Δεν φτάνει στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που έχασαν τις διακοπές τους τα Χριστούγεννα στο Μαρόκο που είχαν προγραμματίσει, κινδυνεύουν να μην κάνουν Πρωτοχρονιά και στο Μεξικό όπως ήθελαν καθώς έχασαν ξανά την πτήση τους. 

Όπως εξήγησε η όμορφη influencer, είναι εγκλωβισμένη για δεύτερη μέρα στο αεροδρόμιο της Λισαβώνας που ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός της ίδιας και της οικογένειάς της με τελικό προορισμό το Μεξικό.

Όμως, λόγω λάθους των αεροπορικών εταιριών που εμπιστεύτηκαν, οι τρεις τους έχασαν την πτήση του από Λισαβόνα για το Κανκούν του Μεξικού και έτσι είναι αναγκασμένοι να μένουν για δεύτερη μέρα στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Πορτογαλίας.

touni-christmas.jpg

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο από το αεροδρόμιο καθώς περπατούσε στους διαδρόμους του και είπε ότι θέλει να μοιραστεί τον πόνο της με τους followers της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ξανά στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Χθες έπρεπε να είμαι στο Κανκούν. Χάσαμε τη πτήση μας από Λισαβόνα για Μεξικό και δεν φταίγαμε εμείς αλλά οι αεροπορικές. Δεν αντέχω άλλη ταλαιπωρία. Ελπίζω εμείς και οι αποσκευές μας να καταφέρουμε να φτάσουμε σήμερα στον τελικό μας προορισμό».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved