Showbiz

«Λύγισε» ο Δημήτρης Παπαδημητρίου για την ασθένειά του: «Πολεμιέται, μπορείς να ζήσεις με αυτό»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «EQ» του Action24 βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης (3/1) ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στην σοβαρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

Όπως είπε στην Έλενα Παπαβασιλείου, νοσεί από μυασθένεια Gravis. Πρόκεται για ένα αυτοάνοσο και μάλιστα ο ίδιος είχε μιλήσει για το πρόβλημα του παλαιότερα.

«Εμένα η ασθένειά μου δεν μου ξύπνησε υπαρξιακά ερωτήματα, αυτά τα είχα ανέκαθεν όπως υπάρχουν σε όλους τους ανθρώπους. Όταν το πρωτοέμαθα, άρχισα να σκέφτομαι τα έργα μου. Πήρα πάρα πολλή κορτιζόνη, έσπαγαν τα κόκκαλα από μόνα τους, έπαθα σηψαιμία, δεν μπορούσα να περπατήσω», περιγράφει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

papa2.jpg

«Λύγιζα από… μόνος μου, γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω. Ουσιαστικά δεν λύγισα ποτέ, είχα δύο παιδιά στο σπίτι και με πήγαιναν όπου ήθελα. Αυτό κράτησε ένα δίμηνο, σιγά-σιγά άρχισα να βελτιώνομαι. Τώρα είναι σαν να μην το ‘χω», παραδέχεται.

«Υπάρχουν πολλοί που πάσχουν από αυτοάνοσα και ειδικά από τη μυασθένεια Gravis. Δεν είναι πλέον τόσο σοβαρή όσο ακούγεται. Είναι κάτι που δεν φεύγει, πολεμιέται και μπορείς να ζεις με αυτό. Εγώ είναι σαν να μην το ‘χω, είμαι ειδική περίπτωση», εξομολογείται ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved