Showbiz

Η εξομολόγηση του Γιώργου Κωνσταντίνου: «Ο τζόγος είναι καταστροφικός, με έχει πονέσει»

Gossip-tv Team

O Γιώργος Κωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα αργά με την Αθηναΐδα Νέγκα και μίλησε για ένα μικρόβιο που θα μπορούσε να τον έχει καταστρέψει. 

Ο λόγος για το μικρόβιο του τζόγου που όπως είπε το είχε από μικρός.

«Από μικρός έπαιζα ''μπίλιες'' με τους φίλους μου, υπάρχει μέσα μας το μικρόβιο» είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός, τονίζοντας πως γνωρίζει και πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον τζόγο.

Και συνέχισε λέγοντας: «Εκείνο που έχει σημασία είναι ένα. Είναι κα-τα-στρο-φι-κό. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να πει, 'είμαι ευχαριστημένος, κέρδισα από αυτή την ιστορία. Είναι χαμένος μέχρι κατεστραμμένος. Εγώ γι' αυτό το ανέφερα μέσα από το βιβλίο μου.»

giorgos-konstantinou.jpg

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου συνέχισε τονίζοντας: «Θα μπορούσα να το παραβλέψω τελείως και να τελειώνει. Εξήγησα ότι καμιά φορά όταν σε έχει πονέσει κάτι πολύ, θες να το αναφέρεις. Πρέπει να το ακούσουν και άλλοι. 'Παιδιά, εκεί είναι ένα δύσβατο πράγμα. Αν γίνεται να το αποφύγετε».

Στην ερώτηση αν ένας τζογαδόρος που το έχει ξεπεράσει είναι σαν τον αλκοολικό, ο Γιώργος Κωνσταντίνου απάντησε μεμιάς: «Εννοείται... Η δύναμη του μυαλού χρειάζεται...»

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγησή του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved