Showbiz

Πάνος Καλίδης: Παντρεύεται τη Λεάννα Μάρκογλου μετά από 18 χρόνια σχέσης και 3 παιδιά!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πήρε μετά από 18 χρόνια σχέσης με τη γνωστή make up artist Λεάννα Μάρκογλου και τρία παιδιά ο Πάνος Καλίδης

«Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία. Φυσικά και θα σας καλέσω. Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είναι παντού στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια», είπε ο Πάνος Καλίδης σήμερα (4/1) που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Λίγο καιρό πριν ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor είχε αποκαλύψει και τον λόγο που δεν είχαν φτάσει τόσα χρόνια στην απόφαση για τον θρησκευτικό τους γάμο: «Προέρχομαι από μια φτωχική οικογένεια. Όνειρα σαν παιδί είχα πολλά. Μου άρεσε το περιβάλλον του σχολείου αλλά μια μικρή δυσλεξία και μια δυσκολία στο να αποστηθίσω πράγματα, τα έκανε όλα να φαίνονται βουνό και να μη μπορώ να ακολουθήσω.

panos-kallidis.jpg

Αποφάσισα λοιπόν μαζί με τους γονείς μου στην Α’ Γυμνασίου να αφήσω το σχολείο και να πάω να δουλέψω. Μεγάλο λάθος γιατί η παιδεία είναι πολύ σημαντική για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Με τη Λεάννα δεν έχουμε παντρευτεί γιατί νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι. Έτοιμος να παντρευτεί ένας άνθρωπος είναι όταν ωριμάσει γενικά. Επαγγελματικά… Συναισθηματικά…»

Φαίνεται λοιπόν πως τώρα ωρίμασε και εκείνος και η σχέση του με τη Λεάννα Μάρκογλου με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε ο τραγουδιστής:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved