Showbiz

Οδυσσέας Σταμούλης για τον χαμό του γιου του: «Δεν υπάρχουν λόγια…. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Οδυσσέας Σταμούλης σε μία σπάνια εξομολόγησή του μετά τον χαμό του 11χρονου γιου του, που είχε σοκάρει ως είδηση το Πανελλήνιο, μίλησε για τα συναισθήματα που βιώνει μετά την τραγική αυτή απώλεια...

«Τo 2023 ήταν για μένα πολύ δύσκολο. Ας το αφήσουμε να πάει από εκεί που ήρθε. Μετά την απώλεια του γιου μου συνειδητοποίησα ότι όλοι οι δρόμοι των ανθρώπων είναι τελικά μοναχικοί» είπε αρχικά ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Δύο στις 10 και στην δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου ενώ όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει, απάντησε:

«Δεν υπάρχουν λόγια…. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Έκανα μία ανάρτηση γιατί μαζεύτηκαν πολλά, είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να αντέξω άλλο».

romanidis-stamoulis.jpg

Στιγμιότυπο από θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησε.

Και συνέχισε λέγοντας ο Οδυσσέας Σταμούλης: «Η επιστροφή μου στο θέατρο δεν είναι ούτε εργασιοθεραπεία, ούτε ψυχοθεραπεία… Ο ηθοποιός πάνω στη σκηνή οφείλει να είναι επαγγελματίας ό,τι και αν κουβαλάει... Ο ηθοποιός την ώρα που παίζει, δεν είναι άνθρωπος στη σκηνή, είναι ηθοποιός».

Όταν ρωτήθηκε αν του λείπει η τηλεόραση, εκείνος απάντησε: «Η τηλεόραση δεν μου λείπει, συνειδητοποίησα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά δεν μου άρεσε η δημοσιότητα».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Οδυσσέας Σταμούλης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved