Showbiz

Δημήτρης Αλεξανδρής: H αποκάλυψη για το Προξενιό, η απόφασή του να γίνει ηθοποιός και το όνειρο

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Αλεξανδρής το μεσημέρι της Κυριακής 7/1. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο σήριαλ Το προξενιό της Ιουλίας στο οποίο πρωταγωνιστεί, στο όνειρο που είχε από μικρός αλλά στο πως αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

«Μετά τον κορονοϊό δεν μπορώ να ακούσω στίχους», είπε στην αρχή της συνέντευξης.

«Ήθελα να γίνω πιλότος, έδωσα δύο φορές αλλά απέτυχα, δεν ήμουν αρκετά προετοιμασμένος. Δεν ήταν καθόλου στο μυαλό μου να γίνω ηθοποιός. Συμμετείχα στη θεατρική ομάδα του σχολείου και σκεφτόμουν ότι είναι κάτι σε κρατάει σε εγρήγορση και δεν θα είναι κάτι που σε φέρνει σε ένα τέλμα. Δεν ήξερα τίποτα, δεν είχα ιδέα, ούτε πού θα δώσω εξετάσεις. Έμαθα ότι δίνουν εξετάσεις 3-4 μέρες πριν», αποκάλυψε.

«Έχει πάρα πολύ ανασφάλεια το κομμάτι του ηθοποιού. Όχι αν θα έχεις μόνο δουλειά, αλλά και το αν προχωράς, αν αρέσει αυτό που κάνεις ουσιαστικά», δήλωσε και απάντησε για τη σειρά του ΑΝΤ1 που κόπηκε:

«Δεν είναι μια δουλειά που αράζεις. Βέβαια είναι μια δουλειά που σε ανανεώνει».

Για το Προξενιό της Ιουλίας: «Ο Στασινόπουλος από την αρχή του σίριαλ βρίσκεται ανάμεσα. Ενώ χαίρεται που έχει πάρει αυτή τη θέση, αλλά βρίσκεται σε δύσκολη θέση, γιατί οικογένειες πολύ φιλικές σε αυτόν, έχουν κόντρα κι εχουν κάνει πολύ μεγάλο έγκλημα και πρέπει να το διαχειριστεί. Αυτό μου άρεσε σε αυτόν τον ρόλο.

ale332.jpg

Ήταν κρυφά ερωτευμένος με τη Στάσα. Δεν ξέρω αν θα της το πω ποτέ, αλλά πιστεύω ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς τα εκεί. Θεωρώ ότι θα μπερδέψει τα πράγματα όλο αυτό και θα είναι ενδιαφέρον».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved