Showbiz

Φίλιππος Σοφιανός για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Η φύση έχει ένα αρσενικό & ένα θηλυκό»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Στο φλέγον θέμα του νομοσχεδίου που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία τοποθετήθηκε ο Φίλιππος Σοφιανός σε τηλεοπτική του συνέντευξη. 

Μιλώντας στο Mega Καλημέρα και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο γνωστός ηθοποιός ούτε λίγο ούτε πολύ, αντιτίθεται σε μία τέτοια προοπτική τονίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του πατέρα και κυρίως της μητέρας στο μεγάλωμα ενός παιδιού: «Το παιδί μέχρι τα 5 του χρειάζεται τους γονείς του, τον πατέρα του και τη μάνα του. Τα παιδιά θέλουν αγάπη, αλλά η φύση έχει ένα αρσενικό και ένα θηλυκό» είπε ο Φίλιππος Σοφιανός και συνέχισε:

«Ο ρόλος του πατέρα και της μάνας είναι ένας άξονας ισορροπίας για το παιδί. Μπορεί το παιδί να έχει δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες που το αγαπούν πολύ. Στο σχολείο πώς θα αντιμετωπίσει την κοινωνικότητά του; Σιγά σιγά χάνουμε τις ταυτότητες, προσπαθούν να αλλάξουν τα άρθρα στο αρσενικό και το θηλυκό».

Επίσης, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της οικογένειας, λόγος που τον οδήγησε σε τέσσερις γάμους. Συγκεκριμένα είπε: «Πιστεύω πολύ στην οικογένεια, γι’ αυτό και παντρεύτηκα τέσσερις φορές. Όταν ήμουν 7 χρόνων έχασα τον πατέρα μου, μου έχει λείψει το να μαζεύεται όλη η οικογένεια μαζί. Ο έρωτας σού χτυπάει την πόρτα όπου σε βρει, ακόμα και τώρα στα 66. Δεν γλιτώνεις από τον έρωτα, είναι ανίκητος στη μάχη. Αν μου χτυπήσει την πόρτα, θα του ανοίξω».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved