Showbiz

Χατζηαγγελάκης: Το παραλίγο beef με τον Μακαλιά για την Ψυχράμη & η επιθυμία να αποκτήσει οικογένεια

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ι Love Σου Κου και μίλησε για τον χαρακτήρα του, όσα αγαπάει αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει γυναίκα και παιδιά. 

Ο γνωστός ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Πρώτος από εμάς» με το που βρέθηκε απέναντι από τον Δημήτρη Μακαλιά, τού είπε ότι κάποτε ήταν κολλημένος με τη γυναίκα του, Αντιγόνη Ψυχράμη.

Πριν προλάβουν να... ανάψουν τα αίματα όμως ανάμεσα στους δύο άντρες, προς απογοήτευση της Μπέττυς Μαγγίρα που ήθελε να έχει ένα νέο... beef, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης διευκρίνισε ότι την είχε ερωτευτεί μόνο όταν τραγουδούσε το «Με λένε Πόπη» με τον Γιώργο Νταλάρα, τότε που εκείνος ήταν 12 ετών και η Αντιγόνη μόλις 9.

Φυσικά όλα ειπώθηκαν με πολύ χιούμορ και καλή διάθεση, με την Μπέττυ Μαγγίρα να τον ρωτάει για τη λατρεία που έχει για την τέχνη της φωτογραφίας, με τον ίδιο να εξηγεί:

«Με έχουν χαρακτηρίσει για αυτό, μου αρέσει πολύ το αισθησιακό, το γυμνό, η art πλευρά. Μου είχαν διαγράψει εντελώς τον λογαριασμό για ένα μήνα και έπρεπε να κάνω εξώδικο στο ίδιο το Instagram. Μου ζητάνε, απλά έχω το ιδιαίτερο με εμένα ότι φωτογραφίζω όταν θέλω, όποιον θέλω».

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης επίσης διευκρίνισε για το πώς έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό: «Ενοχλήθηκα που έγινα γνωστός μέσα από τη σχέση μου με τη Μαίρη Συνατσάκη, πλέον που έχω μπει σε αυτό το χώρο το διαχειρίζομαι πιο καλά. Είναι θέμα ωριμότητας, εμπειρίας Και διαχείρισης αυτού του χώρου».

Αναφερόμενος στον χαρακτήρα του, ο ηθοποιός και φωτογράφος τόνισε: «Δεν ξέρω τι βγάζω προς τα έξω ως άνθρωπος, αλλά γενικότερα είμαι ψύχραιμος και ήρεμος. Ίσως στην αρχή βλέπουν κάτι διαφορετικό, αν με γνωρίσουν καλά όμως θα δουν και την πιο ευαίσθητη πλευρά μου».

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης επίσης τόνισε στη συνέντευξή του: «Με το θέμα της οικογένειας είμαι πολύ συνειδητοποιημένος, ήθελα από πολύ μικρός να κάνει οικογένεια και γενικότερα παραμένω θετικός Η ζωή τα φέρνει κάπως και δεν έχει προκύψει ακόμα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved