Showbiz

Η Άννα Βίσση βρήκε πάλι τρόπο να γίνει viral: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σε ηλικία 16 ετών

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή Στούντιο 4 το οποίο ανήκει στο ιστορικό αρχείο του ΡΙΚ, με την Άννα Βίσση να τραγουδάει μόλις στα 16 της χρόνια. 

Βρισκόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του '70, όταν η τραγουδίστρια έκανε μαζί με την επίσης ταλαντούχα αδελφή της, Λία, τα πρώτα της βήματα.

Οι δύο αδελφές είχαν εμφανιστεί σε ένα τάλεντ σόου της εποχής στην κρατική τηλεόραση της Κύπρου και στο βίντεο που θα δείτε παραπάνω, η Άννα Βίσση τραγουδάει το «Μαύρο χελιδόνι», με τη Λία Βίσση να είναι στο πιάνο και να συνοδεύει την ερμηνεία της.

Anna-Vissi.jpg

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, η φωνή της Άννας Βίσση δεν έχει αλλοιωθεί ούτε στο ελάχιστο, αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι στο βίντεο ντοκουμέντο η φωνή της είναι ακόμα παιδική. Όμως, η μελωδικότητα και το εύρος της φωνής της παραμένουν το ίδιο δυνατά και σήμερα.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο σχεδόν 50 χρόνια πριν, γι' αυτό και είναι πολύτιμο για τους φαν της μοναδικής Άννας Βίσση που πενήντα χρόνια μετά παραμένει μία από τις κορυφαίες καλλιτέχνιδες Ελλάδας και Κύπρου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved