Showbiz

Θηβαίος: «Κουβαλάω τύψεις για αυτά που έχασα από τα μεγάλα παιδιά μου... Τώρα ζω μία νέα πατρότητα»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Τάσος Ιορδανίδης συνάντησε τον Χρήστο Θηβαίο στο πλαίσιο της εκπομπής Μπαμπά-δες και ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τα παιδιά του ενώ αποκάλυψε ότι πάντα ήθελε μια μεγάλη οικογένεια.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, του Νίκου και του Θάνου που είναι τα παιδιά του από προηγούμενους γάμους και μεγαλύτεροι σε ηλικία και του Ορέστη και της Ελένης που είναι καρποί του έρωτά του με τη σύντροφό του Τερέζα.

Μιλώντας για την πατρότητα, ο τραγουδιστής παραδέχτηκε:

«Δεν μελέτησα, δεν ήμουν τόσο δίπλα στη μικρή ηλικία των δύο μεγαλύτερων γιων μου. Τώρα ζω μία νέα πατρότητα με τον Ορέστη και την Ελένη, ζω τις ηλικίες των μεγάλων μου γιων που δεν τις έζησα, το χρωστάω».

thivaios-2.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Προσπαθώ να κερδίσω αυτά που έχασα από την ηλικία των μικρών. Κουβαλάω τύψεις για αυτά που έχασα. Προσπαθώ να το αναπληρώσω με το μεγαλείο της Τερέζας η οποία μου εξισορροπεί την καθημερινότητα».

Κατέληξε μιλώντας για τη σχέση του με τους μεγαλύτερους γιους του Νίκο και Θάνο: «Η σχέση μου είναι και φιλική με τους μεγάλους. “Σας παρακαλώ πολύ ακούστε με τώρα ως μπαμπά” τους λέω».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved