Showbiz

Παναγιώτης Τριβυζάς: Έκανε gender reveal party & χοροπηδούσε από τη χαρά του όταν έμαθε το φύλο

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Χοροπηδούσε από τη χαρά του ο  Παναγιώτης Τριβυζάς όταν έμαθε από ένα μεγάλο μπαλόνι που έσπασε ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει με τη σύζυγό του, Ιωάννα. 

Ο γνωστός αθλητής της Εθνικής Ομάδας στη σκυταλοδρομία 4Χ100μπαντρεύτηκε στις 9 Δεκεμβρίου με πολιτικό γάμο και φυσικά περιμένει πώς και πώς την άφιξη του πρώτου του παιδιού, καρπού του έρωτά του με την Ιωάννα του η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σήμερα (27/1) ο Παναγιώτης και η Ιωάννα παρουσία λίγων καλών φίλων, θέλησε να μάθει το φύλο του μωρού που περιμένει και η ανυπομονησία τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του ήταν μεγάλη. Είχαν επιλέξει να μάθουν αν περιμένουν αγόρι ή κορίτσι μέσα από ένα μεγάλο μπαλόνι που έγραφε: «Boy or a girl»;

panagiotis_trivizas_official_1706372904_3289616805377974470_8969925347.jpg

Και όταν ο Παναγιώτης Τριβυζάς το έσπασε και είδε ότι τα κομφετί είχαν χρώμα ροζ, πέταξε από τη χαρά του, χοροπηδώντας!

«Ανυπομονούμε! Είναι κάτι το πρωτόγνωρο και για τους δυο μας. Το ήθελα εξαρχής. Με την Ιωάννα είμαστε εννέα μήνες μαζί. Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν της φαίνεται. Όπως μας έχει πει ο γιατρός αναμένεται να γεννήσει στις αρχές Ιουλίου. Δε θέλουμε να μάθουμε το φύλο του μωρού ακόμα, θέλουμε να κάνουμε το gender reveal. Εκτός από το ότι θέλω να είναι υγιέστατο το μωράκι μου, θα ήθελα να είναι κορίτσι» είχε παραδεχτεί στη Real ο Παναγιώτης Τριβυζάς, μην κρύβοντας πλέον την ευτυχία του που τώρα ένα όνειρό του εκπληρώνεται!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved