Showbiz

Μικρούτσικος: Η στιγμή που τον τράβηξαν φωτό έξω από την εντατική και η άμεση αντίδραση του γιου του

Gossip-tv Team

Συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το απόγευμα της Κυριακής. Ο παρουσιαστής βρέθηκε στις «Μαμα-δες» και μίλησε με ειλικρίνεια για την σχέση που έχει αναπτύξει με τον γιο του, Στέργιο και την διαχείριση που είχε εκείνος όσον αφορά την αναγνωρισιμότητα του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε: «ο Στέργιος διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα μου με απόσταση και κριτική. Του ζητούσαν, ας πούμε, να κάνει δηλώσεις και με πολύ δυσκολία έπαιρναν δήλωσε από τον Στέργιο. Δεν καταπιέστηκε όμως γιατί είχε το δικαίωμα να μην μιλήσει για τον πατέρα του.

Θα πω όμως και κάτι. Την τελευταία φορά ήμουν στην εντατική πέρσι και ήρθε ένας δημοσιογράφος και με έβγαλε μια φωτογραφία, όταν βγήκα από την εντατική. Μαύρο χάλι. Τον έπιασε ο γιος μου, που δεν είναι αυτής της λογικής, και του έλεγε «δεν ντρέπεσαι». Δηλαδή είναι ένας άνθρωπος με μέτρο, βαρύτητα, ουσία στον λόγο του και είναι πολύ αυστηρός με αυτά.

Ο Στέργιος έχει και χιούμορ και αυτοσαρκασμό, όπως και γω. Δεν ήταν απλή η ζωή μου. Θυμάμαι στην Κηφισιά, στο Κεφαλάρι, έξω από ένα μαγαζί να βγαίνω με την γυναίκα μου και την αγκαλιάζω και την φιλάω. Με χτυπάει ένας στον δρόμο και μου λέει «Ανδρέα, εσύ το κάνεις αυτό και μπορεί να το κάνεις κάθε μέρα αλλά εγώ που δεν θα σε ξαναδώ;» και μου πιάνει μια κουβέντα για 20 λεπτά. Δηλαδή αυτό ήταν καθημερινό γιατί ήμουν ένας άνθρωπος που επί 20 – 25 χρόνια έβγαινα κάθε μέρα στην τηλεόραση σε πολύωρα προγράμματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved