Showbiz

Τάσος Κωστής: «Πέρασα τη δική μου περιπέτεια με τον καρκίνο & τώρα περνάω με τη γυναίκα μου το ίδιο»

Gossip-tv Team

Αποκαλυπτικός και αφοπλιστικά ειλικρινής εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Τάσος Κωστής, μιλώντας για τον νέο Γολγοθά που ανεβαίνει με τη σύζυγό του Ελένη

«Μετά από τόσα χρόνια αποφάσισα να μην δουλέψω και να κάνω ένα service στον εαυτό μου και γιατί έπρεπε να είμαι δίπλα στη γυναίκα μου που με είχε ανάγκη.

Πέρασα τη δική μου περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο πριν 10 χρόνια και τώρα περνάω με τη γυναίκα μου το ίδιο. Το παλεύουμε. Έχουμε κλάψει, έχουμε πέσει πολλές φορές κάτω, σημασία έχει να σηκωνόμαστε» είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός και συνέχισε:

tasos-kostis81.webp

«Όταν είσαι ο πάσχων, το παλεύεις με τον εαυτό σου. Αυτός που σε βλέπει όμως, είναι πολύ δύσκολο. Εγώ έχω περάσει και από τις δύο πλευρές».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη τονίζοντας:

«Στην Ελλάδα έχουμε σωφρονιστικά ιδρύματα. Όταν κάποιος κάνει κάτι τον στέλνουμε εκεί για να σωφρονιστεί και αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, μετά πρέπει να ενταχθεί ξανά στην κοινωνία. Ποιος είναι αυτό που θα πει “όχι θα κάτσεις εκεί για μια ζωή”. Ξέρω τι έχει κάνει Φιλιππίδης, θα δούμε τι θα γίνει με αυτή την υπόθεση, αλλά μην είμαστε τόσο απόλυτοι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved