Showbiz

Μαρία Αλεξάνδρου για Μικαέλα Φωτιάδη: «Ξέρει ποιος είναι και τον αγαπάει ακόμα»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» παραχώρησε συνέντευξη Μαρία Αλεξάνδρου με αφορμή τον ξυλοδαρμό της φίλης της Μικαέλας Φωτιάδη.

Η Μαρία Αλεξάνδρου είπε αρχικά; «Μόλις έμαθα για τον ξυλοδαρμό στεναχωρήθηκα, αλλά ήταν αναμενόμενο. Η Μικαέλα είχε μια εμμονή με τον πρώην σύντροφό της, του έστελνε συνέχεια μηνύματα από έναν κοινό μας φίλο. Για μένα, είναι πολύ άνανδρος αν ο συγκεκριμένος έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσωπικά πιστεύω κατά 99% ότι αυτός το έχει κάνει. Το πράγμα βγάζει μάτι. Όταν συνέβη κάτι αντίστοιχο σε εμένα, πήγα κι έκανα μήνυση.

M889.jpg

Εδώ, πού είναι η μήνυση; Η Μικαέλα ξέρει πολύ καλά ποιος το έκανε, το έχει δημοσιοποιήσει και η ίδια. Δεν έχει γίνει μήνυση, γιατί ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και τον αγαπάει ακόμα. Την τελευταία φορά που την είδα ήταν πολύ χάλια. Δεν υπήρχε άλλη λέξη, πέρα από την πρώην σχέση της. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο στον κόσμο, πέρα από αυτόν».

«Δεν ήταν μια φυσιολογική σχέση αυτή. Η Μικαέλα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ήταν ένα ράκος, είχε χάσει πολλά κιλά», πρόσθεσε η Μαρία Αλεξάνδρου κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved