Showbiz

Βασίλης Μηλιώνης: «Δεν ήμουν προορισμένος για τον ρόλο του Τζανή»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Μηλιώνης το απόγευμα της Κυριακής 11/2 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο του Τζανή που υποδύεται στη σειρά, Η Μάγισσα.

«Αφήνω ελεύθερη την καρδιά μου και να καλπάζει. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνω ότι πρέπει να βάζεις όρια και συνιστούν μια υγιή σύσταση της προσωπικότητάς σου.

Για μένα οι πιο δύσκολες σκηνές είναι αυτές τις ψυχικής γύμνιας. Το σώμα εντάξει, είναι η δουλειά μας, υπάρχει λόγος που υπάρχει εκεί. Είναι για να στηρίξει μια κατάσταση εκεί, όπως το παιδί. Για να καταλάβεις ότι υπάρχει ένα παιδί πρέπει να δεις και τη συχνότητα και ότι υπάρχει. Εγώ ως ηθοποιός το υπηρέτησα. Εξαρτάται και από τι φύση δυσκολίες μιλάμε. Γιατί άλλη δυσκολία έχει μια ερωτική σκηνή και να ξέρεις και τα όρια του καθενός. Αλλά οι σκηνές της μάχης, οι σκηνές πάλης είναι δύσκολα, ήθελαν 1,5 μήνα πρόβα. Το να κάτσεις στο πλάνο και να είσαι στο άλογο πάνω, να πεις τα λόγια σου και να συγχρονίσεις πράγματα δεν είναι εύκολο».

«Θεωρώ ότι δεν ήμουν προορισμένος για τον ρόλο του Τζανή. Κάναμε μια συνάντηση και γνωριμία με τον Λευτέρη Χαρίτο. Ο Λευτέρης έχει ταλέντο ήδη από τις Μέλισσες, ταιριάζει τις χημείες των ανθρώπων. Έκανα μια πρώτη συνάντηση και είπα πάμε να δούμε τι είναι αυτό. Ήξερα ότι θα γινόταν στον ΑΝΤ1 αλλά δεν είχα αντιληφθεί το μέγεθος του πράγματος. Εγώ πήγα στο διάλειμμα! Κάναμε πέντε λεπτά συνάντηση με τον Λευτέρη στο διάλειμμα της Στοργής. Τελικά δεν διαβάσαμε τίποτα. Κάναμε μια μικρή κουβέντα, μετά έγινε ένα δεύτερο call που εν τέλει διάβασα κάτι. Παίρνω το χαρτί, διάβασα, ευχαριστούμε πολύ, πάμε. Στην πραγματικότητα είναι πολύ κόντρα σε εμένα. Αυτό ήταν και η πρόκληση μέσα σε αυτό, δεν ήξερα το περιεχόμενο του ρόλου εξαρχής. Μετά έκανα κι άλλο κάστινγκ με την Καλλιόπη. Ήταν από την πρώτη στιγμή αυτό, κάναμε ωραίο δοκιμαστικό. Καθίσαμε, τα είπαμε για να γνωριστούμε καλά. Εν τέλει μπήκα μέσα και είχαμε απόλυτη οικειότητα, άνεση μεταξύ μας».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved