Showbiz

Τα συγκινητικά λόγια του Κώστα Τουρνά για τον Βλάσση Μπονάτσο: «Πόσο άδικα και γρήγορα έφυγε»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Τουρνάς και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο. 

Ειδικότερα, ο Κώστας Τουρνάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πριν από δυο – τρεις μέρες είχαμε μια κουβέντα στο σπίτι και αυτό που είπα ήταν πόσο άδικα και γρήγορα έφυγε ο Βλάσσης. Μάταιη η κουβέντα αλλά έτσι το ένιωσα εκείνη την ώρα. Ένας άνθρωπος τόσο ζωντανός, τόσο τόσο μεγάλο όφελος θα ήταν να τον είχαμε ανάμεσα μας. Κέρδος, χαρά».

«Ο Βλάσσης ήταν ένας ανησύχαστος άνθρωπος, βαθιά αισιόδοξος, με πίστη στους ανθρώπους και ήθελε πάντα να βλέπει παντού το καλύτερο. Κρίμα».

tournas.jpg

«Οι απώλειες των αγαπημένων μου προσώπων ούτε με μαλάκωσαν ούτε με έκαναν πιο σκληρό. Το τετελεσμένο για μένα δεν επιδέχεται ούτε σκέψη ούτε από την σκέψη συναίσθημα. Φτάνει η έλλειψη. Εμένα ο θάνατος δεν με φοβίζει, με την έννοια ότι αν τον πάρεις και τον επεξεργαστείς στο κεφάλι γίνεται ένας τεράστιος φόβος με πολλά γεννητούρια» συμπλήρωσε, επίσης, ο Κώστας Τουρνάς στο talk show της Αθηναϊδας Νέγκα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved