Showbiz

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Όταν γεννήθηκε ο μικρός, στις 15 ημέρες, υπήρξε σοβαρό πρόβλημα υγείας»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Μπαμπά-δες και για πρώτη φορά αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που παρουσίασε ο γιος του. 

«Όταν γεννήθηκε ο μικρός, πολύ σύντομα, στις 15 περίπου ημέρες, υπήρξε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αναγκαστήκαμε να είμαστε για περισσότερο από έναν μήνα στα νοσοκομεία μέχρι που έκανε και επέμβαση» αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος και συνέχισε λέγοντας:

«Ξέρεις πως είναι τώρα ένα παιδάκι, που δεν έχει κλείσει τον πρώτο μήνα της ζωής του, να πρέπει για 45 λεπτά να το κοιμίσουν και να παίρνει ενδοφλέβια αντιβίωση μέχρι που να φτάσει στο σημείο να μην έχει άλλη φλέβα για να του βάλουν την αντιβίωση. Τέλος καλό όμως, όλα καλά. Ο Αντωνάρας είναι δύναμη».

Βέβαια, παρά το γεγονός ότι η περιπέτεια ανήκει στο παρελθόν, η σύζυγός του Μαρία Δήμου, δεν πέρασε αναίμακτα, τουλάχιστον ψυχολογικά το όλο θέμα. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε:

«Αυτό το παιδάκι, από τις 15 μέρες που γεννήθηκε μέχρι και δυόμιση μηνών, αντί για γάλα έπινε αντιβίωση. Εκεί τα είδα όλα, αυτή είναι η έκφραση. Έπρεπε όμως να είμαι δυνατός και να παίζω θέατρο, σαν να μην τρέχει τίποτα, για να μην καταπέσει η Μαρία.

Η δε Μαρία, επειδή συνέβη αυτό στον Αντώνη και αισθανόταν ότι πρέπει να είναι δυνατή για να ανταπεξέλθει, δεν επέτρεψε στον εαυτό της να πάθει κατάθλιψη».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved