Showbiz

Απασφάλισε o Κώστας Τσουρός για Καινούργιου – Μπάρκα: «Δε θυμάμαι να ήταν ποτέ φιλές»

Gossip-tv Team

Για τη σχέση της Δανάης Μπάρκα με την Κατερίνα Καινούργιου με όσα έχουν γίνει μετά το βίντεο που δείχνει την πρώτη να φιλιέται με τον πρώην σύντροφο της δεύτερης, μίλησε ο Κώστας Τσουρός.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή του το μεσημέρι του Σαββάτου 2/3 στις δύο παρουσιάστριες τονίζοντας πως δεν ήταν ποτέ φίλες.

«Λένε όλοι για τη Δανάη, ότι ήταν φίλη με την Κατερίνα και “πήρε” τον πρώην σύντροφό της. Εγώ δε θυμάμαι να ήταν ποτέ φίλες η Δανάη με την Κατερίνα. Εγώ το τελευταίο διάστημα έχω επαφή με την Δανάη, δεν την έχω ακούσει να μου λέει ποτέ για την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν φίλες κάπου θα την είχα ακούσει. Εγώ τη βλέπω με συγκεκριμένες φίλες.

33222S.jpg

Τα είδα κι εγώ τα stories αυτά που έχουν κυκλοφορήσει. Ήταν κάποια στόρι πριν χρόνια που είχε πάει η Δανάη στο J2US λόγω της μητέρας της και η Κατερίνα, γιατί είναι η εταιρεία παραγωγής της, και όπως ξέρετε σε αυτό τον χώρο, όλοι σαλιαρίζουν μεταξύ τους. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι αν ήταν φίλες, η Δανάη δε θα υποστήριζε δημόσια τη Φαίη Σκορδά με την κούπα του Fay’s time. Tότε δεν ήταν φίλες και τώρα είναι φίλες;» είπε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved