Showbiz

Γιάννης Βούρος: «Το πιο δύσκολο που έπρεπε να διαχειριστώ ήταν η γέννηση του μεγάλου μου γιου»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Γιάννης Βούρος σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή I Love Σου Κου, παραδέχτηκε ότι το πιο δύσκολο που κλήθηκε να διαχειριστεί στη ζωή του ήταν η γέννηση του μεγάλου του γιου, του Στέφανου Βούρου. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός και πρώην δήμαρχος της Νέα Φιλαδέλφειας, μίλησε από καρδιάς για τη ζωή του και την πορεία του μέχρι σήμερα.

Ο Γιάννης Βούρος σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Ξαφνικά βγαίνω και λέω "τι έκανα 43 χρόνια;"»

1690366198455-671861701-vouros.jpg

Τον είδαμε προσφάτως τηλεοπτικά στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» και ο ίδιος μίλησε τόσο για την επιστροφή του όσο και για την πολιτική του καριέρα αλλά και για άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Αναφερόμενος στον ρόλο του ως πατέρας του Άλκη στη σειρά του ΑΝΤ1 και ερωτώμενος για το πιο δύσκολο πράγμα που κλήθηκε να κάνει στη ζωή του, ο Γιάννης Βούρος είπε: «Πάμε 36 χρόνια πίσω, όταν γεννήθηκε ο μεγάλος μου γιος, ο Στέφανος».

Με καμάρι ο Γιάννης Βούρος είπε ότι πλέον ο Στέφανος είναι πιο δημοφιλής από τον ίδιο και συνέχισε μιλώντας για τη γέννησή του: «Όταν γεννιέται ένα διαφορετικό παιδί, πρέπει να διαφοροποιήσεις και τον τρόπο που πρέπει να μεγαλώσει» είπε και συνέχισε:

«Και εκεί γίνεσαι και παιδοψυχολόγος και ψυχαναλυτής και όλα... Αυτή η περίοδος ήταν για εμάς περίοδος διδαχής γιατί ο Στέφανος έγινε δάσκαλος».

Ο Γιάννης Βούρος επίσης αναφέρθηκε και στους γάμους του αλλά και για τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στο παρελθόν ως sex symbol της εποχής.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved