«Είχαμε χωρίσει αλλά κοιμόμασταν μαζί στο ίδιο κρεβάτι για ένα χρόνο»
G-Sports

«Είχαμε χωρίσει αλλά κοιμόμασταν μαζί στο ίδιο κρεβάτι για ένα χρόνο»

Έχει αποφασίσει να μην κάνει ποτέ κάτι το οποίο δεν του αρέσει και δεν αφήνει ποτέ τον εαυτό του να πιάσει πάτο, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγο.

Ο βετεράνος πρωταθλητής της κολύμβησης, Χαράλαμπος Παπανικολάου, μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για την προσωπική του ζωή.

Αναφέρθηκε στο χωρισμό του με την πρώην σύζυγο του, με την οποία κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι σαν φίλοι, ένα χρόνο αφότου αποφάσισαν από κοινού να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους.

«Όταν χώρισα, ήταν μια απόφαση η οποία έγινε από κοινού και συνέβη με τον καλύτερο, τον ιδανικό τρόπο, για να μην επηρεαστεί η κόρη μου»

Υπάρχει ιδανικός τρόπος χωρισμού;
«Βέβαια. Όταν είναι ξεκάθαρη η απόφαση και από τους δύο, για το καλό τους και του παιδιού. Όταν ζεις σ' ένα σπίτι που δεν είναι καλά το ανδρόγυνο, δεν είναι καλά και το παιδί. Πιστεύω ακράδαντα ότι πάντα ένας χωρισμός γίνεται για καλό», λέει στο Λοιπόν και συνεχίζει:

«Όταν οι άνθρωποι δεν είναι κολλημένοι στα μυαλά και μπορούν να καταλάβουν τι είναι το καλύτερο, βλέπουν τι γίνεται όταν μια σχέση φθείρει. Δεν μπορεί να είναι ο ένας ερωτευμένος, δεν υπάρχει, δεν γίνεται σε μια σχέση. Αυτός που λέει ότι είναι ερωτευμένος και ο άλλος δεν είναι πάει να πει ότι έχει κάποιο θέμα, δεν είναι ισορροπημένο άτομο. Σε πολύ κόσμο ο ένας είναι ο θιγμένος ή ο ερωτευμένος, αλλά δεν μπορείς μετά από χρόνια να βλέπεις ότι κάτι φθείρει κι εσύ να είσαι ερωτευμένος»

Όταν υπάρχει παιδί στη σχέση, πιστεύει ότι πάντα θα είναι οικογένεια το ζευγάρι, ακόμα και χωρισμένοι;
«Ναι, δεν χωρίζει ποτέ όταν έχεις ένα παιδί, θέλει μεγάλο υπόβαθρο, δεν υπήρχαν τσακωμοί σ' εμάς, γι' αυτό και όταν χωρίσαμε δεν έφυγα από το σπίτι άμεσα. Υπήρχε ολόκληρη διαδικασία για να γίνει σωσία, κυρίως για το παιδί. Το Δεκέμβριο του 2014 έφυγα από το σπίτι, αλλά είχαμε χωρίσει ένα χρόνο πριν, έτσι το είχαμε αποφασίσει…».

«Δεν είχαμε τέτοια κολλήματα του τύπου: «Δεν σου μιλάω, πήγαινε σε άλλο κρεβάτι», λέει και αποκαλύπτει πως κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι. «Δύο φίλοι δεν μπορούν να κοιμηθούν μαζί στο ίδιο κρεβάτι; Κοιμόμασταν κανονικά στο ίδιο κρεβάτι, αλλά δεν είχαμε ερωτική σχέση. Αν κοιμόμασταν σε ξεχωριστά κρεβάτια, θα υπήρχε θέμα με το παιδί, θα έπρεπε να ξεκινήσει μια διαδικασία μέσα στο ίδιο το σπίτι. Τότε ήταν σε ηλικία 8 ετών»

Γιατί έφυγε μετά από ένα χρόνο και όχι νωρί¬τερα ή αργότερα από το σπίτι του;
«Ήταν από κοινού απόφαση. Φαντάσου, ψάξαμε μαζί με την πρώην σύζυγο μου να βρούμε σπίτι για να φύγω και να μείνω εκεί. Ήταν ο ιδανικός χωρισμός, αυτόν που θα ήθελε ο καθένας. Τώρα έχουμε προχωρήσει και οι δύο τις ζωές μας», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved