Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον μόλις λίγων μηνών  γιο τους στη Βρετανία!
G-Sports

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον μόλις λίγων μηνών γιο τους στη Βρετανία!

«Τα φετινά Χριστούγεννα µπορεί να είναι στην ξενιτιά, αλλά θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσουµε ως τετραµελής οικογένεια. Ευγνωµονώ τον Θεό γι’ αυτό και για όλα όσα µας ευλογεί καθηµερινά».

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου-Ταχτσίδη ετοιµάζεται να περάσει τις ηµέρες των γιορτών στη Βρετανία µε τον σύζυγό της, τον διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη, και τα δύο παιδιά τους, την 3 ετών Αφροδίτη και τον µόλις 4 µηνών Κωνσταντίνο. Είναι, δε, ιδιαίτερα χαρούµενη που αυτά θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα για τον µικρό γιο της.

«Για εµένα Χριστούγεννα είναι οικογένεια, χρώµα, φώτα, γέλια και χαρές, µυρωδιές, ήχοι, αγκαλιές και πολλή αγάπη! Εχω αυτούς και έχω τα πάντα», τονίζει στη Realnews η εντυπωσιακή Ζέτα, η οποία εύχεται το 2019 να φέρει υγεία στους δικούς της ανθρώπους. Το πρώην µοντέλο πάντα αγαπούσε τη γιορτή των Χριστουγέννων.

Πίστευε από παιδί στη µαγεία των ηµερών και περιµένει ακόµα και τώρα µια βόλτα µε το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη, όπως µας εκµυστηρεύεται αστειευόµενη. Η οικογένεια Ταχτσίδη µετακόµισε στη Βρετανία λόγω της µεταγραφής του Παναγιώτη στην αγγλική οµάδα Νότιγχαµ Φόρεστ. Οπως µας εξηγεί η όµορφη Ζέτα, φέτος έχει την ευκαιρία να περάσει για πρώτη φορά Χριστούγεννα στη Βρετανία, ενώ υπάρχει και µεγάλη πιθανότητα να τους επισκεφτούν οι συγγενείς τους από την Ελλάδα, προκειµένου να γιορτάσουν όλοι µαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved