Βοσνία-Ελλάδα: Δείτε το απόψε αποκλειστικά στο OPEN
G-Sports

Βοσνία-Ελλάδα: Δείτε το απόψε αποκλειστικά στο OPEN

Aπόψε από τις 21.00 η καρδιά του αγώνα Βοσνία-Ελλάδα χτυπά στο OPEN με απευθείας συνδέσεις και αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Στις 21.45 ζωντανά και αποκλειστικά στο OPEN ο αγώνας Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Ελλάδα.

To δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας στα European Qualifiers θα μεταδοθεί απόψε στις 21:45, αποκλειστικά από το Open στην ελεύθερη τηλεόραση.

Στην εκπομπή "Στον δρόμο για το Euro 2020" που ξεκινά στις 21.00 και παρουσιάζουν η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης θα γίνει απευθείας σύνδεση με το γήπεδο "Μπίλινο Πόλιε" της Ζένιτσα, με τους Αλέξη Σπυρόπουλο και ο Γρηγόρη Ατρείδη να μας ενημερώνουν για τις ενδεκάδες που έχουν επιλέξει οι δύο προπονητές, συνομιλώντας ζωντανά με τον Ντέμη Νικολαϊδη και με τον συνεργάτη του προπονητή της Εθνικής μας Αγγελου Αναστασιάδη, Στέλιο Γιαννακόπουλο.

Ο σταρ της αντιπάλου της Εθνικής Ομάδας, Εντιν Τζέκο, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του Open, η οποία θα προβληθεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Ο μεγάλος αγώνας ξεκινά στις 21:45. Στην περιγραφή του παιχνιδιού Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Ελλάδα θα είναι ο Αλέξης Σπυρόπουλος, στο σχόλιο ο Ντέμης Νικολαϊδης και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο ο Γρηγόρης Ατρείδης.

Λίγα λεπτά μετά από τη λήξη του αγώνα, η εκπομπή "Στον δρόμο για το Euro 2020" θα μας μεταφέρει ζωντανά όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις από τα αποδυτήρια των δύο ομάδων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved