Τι παράφορος έρωτας και αυτός; Καυτά φιλιά σε παραλία της Μυκόνου για το παθιασμένο ζευγάρι (photos)
PHOTOS

Τι παράφορος έρωτας και αυτός; Καυτά φιλιά σε παραλία της Μυκόνου για το παθιασμένο ζευγάρι (photos)

Τις πρώτες ημέρες των διακοπών τους απολαμβάνουν στη Μύκονο οι δύο ερωτευμένοι οι οποίοι απαθανατίστηκαν να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά και αγκαλιές μέσα και έξω από το νερό!

Με τη Μύκονο να κρατάει και φέτος τα ηνία στη λίστα των κορυφαίων προορισμών του πλανήτη το καλοκαίρι, άρχισαν και οι πρώτες αφίξεις επωνύμων από το εξωτερικό.

Καλλίγραμμα μοντέλα, διάσημοι ποδοσφαιριστές, διάσημοι καλλιτέχνες και επιχειρηματίες, επιζητούν την ινκόγκνιτο επίσκεψή τους στο νησί των ανέμων που για ακόμη μία σεζόν θα... βουλιάξει από αφίξεις.

Ο φωτογραφικός φακός, σε μία από τις πρώτες... εξερευνήσεις του στις παραλίες του νησιού εντόπισε ένα πραγματικά πολύ ερωτευμένο ζευγάρι που μόνο... ινκόγκνιτο δεν ήρθε στη Μύκονο.

Το αντίθετο μάλιστα αφού από τη συμπεριφορά τους και μόνο κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στην παραλία, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται τρυφερά. Όσο για εκείνη, ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη -και να ήθελε- με το εντυπωσιακό αλλά συχρόνως και μικροσκοπικό κατάλευκο μπικίνι της.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε το εν λόγω ζευγάρι σε ultra τρυφερές στιγμές του πάνω στην άμμο...

GALLERY