Το gossip-tv αποκάλυψε πρώτο την εγκυμοσύνη και τώρα η μέλλουσα μαμά ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα!
G-Sports

Το gossip-tv αποκάλυψε πρώτο την εγκυμοσύνη και τώρα η μέλλουσα μαμά ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Πάνε μόλις λίγες ημέρες από την αποκάλυψη του gossip-tv.gr για την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή ενός πολύ ερωτευμένου ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ. 

Και τώρα έρχεται η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης με τη φωτογραφία που ανέβασε η μέλλουσα μαμά μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο λόγος για τη Δώρα Τσαμπάζη, σύζυγο του δις αργυρού Ολυμπιονίκη του ταεκβοντό Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδάκι τους το οποίο μάλιστα είναι αγοράκι.

H ξανθιά Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως τον πρώτο καιρό της κύησής της ήθελε να κρατήσει κρυφό το γλυκό μυστικό της.

Όμως κάποιες δημόσιες εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, φανέρωσαν την εγκυμοσύνη της και ίσως γι' αυτό η γλυκιά μανούλα ενός πανέμορφου κοριτσιού η οποία περιμένει πλέον με ανυπομονησία και το δεύτερο, ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού αλλά και την εν λόγω φωτογραφία που επιβεβαιώνει την είδηση ότι οι δυο τους περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved