Πρώην συνεργάτης της Ιωάννας Λίλη «κατέκτησε» το L.A. και είναι πιο hot απ' όσο νομίζεις (photos)
G-Sports

Πρώην συνεργάτης της Ιωάννας Λίλη «κατέκτησε» το L.A. και είναι πιο hot απ' όσο νομίζεις (photos)

Είναι ένας από τους Έλληνες γυμναστές που έχουν καταφέρει να χαράξουν ιδιαίτερη πορεία στον τομέα του fitness.

Μετά την περσινή συμμετοχή του στην εκπομπή «Revenge Body» της Ιωάννας Λίλη, όπου έκανε τις πιο εντυπωσιακές αλλαγές στους συμμετέχοντες, ο όμορφος γυμναστής συνεχίζει τα προσωπικά του επιτεύγματα. Αυτή τη φορά, έγινε ο πρώτος Έλληνας γυμναστής που φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή στο Λος Άντζελες, όπου κλήθηκε να μοιραστεί fitness tips!

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Βασιλείου μίλησε στo “From L.A. With Love” και μοιράστηκε με τους ακροατές μυστικά για την απώλεια βάρους, απαντώντας, μάλιστα, on air σε ερωτήσεις που του έκαναν. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προσωπική του διαδρομή, αλλά και στην εκπομπή «Revenge Body» λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της σεζόν στην Αμερική.

Ο Άγγελος ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Αρχικά, τον κέρδισε το ποδόσφαιρο και αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες, ενώ σπούδασε σε ένα από τα κορυφαία fitness schools που υπάρχουν στην Ελλάδα, το Greek Athletic & Fitness Training School (GRAFTS) και άρχισε να κάνει τα πρώτα του επιτυχημένα επαγγελματικά βήματα με ειδίκευση σε τομείς όπως personal training, strength & conditioning, weight management, exercise specialist, health specialist και ViPR training.

Αν και μόλις 26 ετών, έχει κάνει σημαντικά βήματα στον τομέα του, ενώ είναι ένας από τους γυμναστές που επιλέγουν πολλοί, από το χώρο της showbiz, του αθλητισμού και όχι μόνο, ως personal trainer.

Δείτε τον στις ακόλουθες φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved