Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γιος του είναι για διαφήμιση – Το φωτογραφικό album του μικρού Λίαμ Τσαρλς
G-Sports

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γιος του είναι για διαφήμιση – Το φωτογραφικό album του μικρού Λίαμ Τσαρλς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον μπαμπάς και η χαρά του δεν κρύβεται με τίποτα!

Ο αστέρας του NBA και της Μιλγουόκι Μπακς και η αγαπημένη του Μαράια έγιναν γονείς στις 10 Φεβρουαρίου 2020, ενώ την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τα social media, ποστάροντας τον μικρό και γράφοντας: «Liam Charles Antetokounmpo in the house»!

Aπό την ημέρα εκείνη, λοιπόν, η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει αλλάξει, αφού ο μικρός Λίαμ Τσαρλς τον έχει ξετρελάνει. Ο Greek Freak αφιερώνει πολύ χρόνο στον γιο του, παίζει μαζί του, τον κάνει μπάνιο και τον αλλάζει, αποδεικνύοντας ότι δεν τα πηγαίνει καλά μόνο στα τρίποντα αλλά και στις πάνες.

Aπό την εγκυμοσύνη της Μαράια!

Με την σύντροφό του Μαράια δείχνουν να απολαμβάνουν όσο τίποτα το γεγονός ότι είναι γονείς, καθώς τα παιχνίδια και τα χάδια που χαρίζουν στον Αντετοκούνμπο junior δίνουν και παίρνουν.

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας, όμως, δεν κρατάει τον μικρό Λίαμ μόνο για τον εαυτό του. Μέσα από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας έχει χαρίσει στιγμιότυπα του μικρού και πραγματικά αυτό το μωρό πρέπει να κάνει διαφημιστικό!

Είναι ένας μπόμπιρας πολύ γλυκός, με παιχνιδιάρικα μάτια, όμορφες γκριμάτσες και γενικώς είναι ένα πολύ χαριτωμένο παιδάκι. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, το φωτογραφικό του album και μπορείτε να το δείτε παρακάτω…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved