Καρέ καρέ η άφιξη του Αντετονκούμπο στην Ελλάδα! Τι δήλωσε ο Greek Freak!
G-Sports

Καρέ καρέ η άφιξη του Αντετονκούμπο στην Ελλάδα! Τι δήλωσε ο Greek Freak!

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θαυμαστές, δημοσιογράφοι, συνεργεία, φωτογράφοι και απλοί φίλοι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Ο Greek Freak ο οποίος για ακόμα μία φορά είναι MVP στο NBA και κέρδισε το πρωτάθλημα με την ομάδα του Milwaukee Bucks, έφτασε στην Ελλάδα με τον αδελφό του Θανάση και μαζί έδωσαν συνέντευξη Τύπου.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, όλους τους ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή που παίζουμε μπάσκετ μας έχουν στηρίξει, από όταν φύγαμε για να κυνηγούμε το όνειρό μας» είπε αρχικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ενώ ο Γιάννης πήρε αμέσως μετά τον λόγο εκφράζοντας τη χαρά του που είχε κερδίσει η ομάδα του δίνοντας συγχρόνως και την υπόσχεση ότι θα πάει το κύπελλο, στη γειτονιά του, στα Σεπόλια.

Και συνέχισε λέγοντας: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που μας στήριξαν από όταν πήγαμε στο NBA να κυνηγήσουμε το όνειρό μας. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πίσω και θα δούμε την οικογένεια και τους ανθρώπους μας. Είμαστε χαρούμενοι και που μπορέσαμε να φέρουμε το κύπελλο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είναι ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Δεν ξέρω πόσες θα μέρες θα μείνουμε εδώ αλλά θα πάμε το κύπελλο και στα Σεπόλια. Είναι τρομερό αυτό που έχει γίνει, και από τους δυο μας και από την ομάδα».

Στη συνέχεια έγινε ακόμα πιο συγκινητικός ο Γιάννης Αντετονκούμπο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το συναίσθημα ότι έγινα πατέρας και ότι θα ξαναγίνω δεν το φτάνει το NBA».

Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας: «Δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε σκληρά ως οικογένεια. Δεν ξέρω ποιο είναι το ταβάνι μου. Δεν ξέρω αν θα ξανακερδίσουμε αλλά ξέρω ότι αύριο θα σηκωθώ και θα πάω στο γήπεδο για προπόνηση».

Δείτε φωτογραφίες καρέ καρέ με την άφιξη Γιάννη και Θανάση Αντετονκούμπο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved