Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους στην Ύδρα
G-Sports

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους στην Ύδρα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Πάουλα Μπαντόσα βρίσκονται στην Ύδρα και απολαμβάνουν μαγικές στιγμές όπως βλέπουμε και στις κοινές φωτογραφίες τους στα social media. 

H Πάουλα Παντόσα είναι ενθουσιασμένη με τα ελληνικά νησιά και δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες.

Σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Πάουλα Μπαντόσα πόζαρε με τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και τον αδελφό του και σχολίασε με αρκετή δόση χιούμορ:

«Τι μπορεί να είναι καλύτερο από το να έχεις έναν Τσιτσιπά; Να έχεις δύο» και με αυτό τον τρόπο μας έδειξε ότι έχει άριστες σχέσεις με όλη την οικογένεια.

Ποια είναι όμως η Ισπανίδα τενίστρια που έχει φτάσει μέχρι το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και αποτελεί την κορυφαία τενίστρια από την Ισπανία στην εποχή της;

Η Μπαντόσα αν και οι γονείς της έχουν καταγωγή από την Ισπανία γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Μανχάταν στις 15 Νοεμβρίου 1997. Η μητέρα και ο πατέρας της ασχολήθηκαν με το μόντελινγκ και μάλιστα όταν η μαμά της άφησε την Καταλονία για να ζήσει τα όνειρα της στη Νέα Υόρκη ως μοντέλο την ακολούθησε και ο πατέρας της.

Από μικρή λατρεύει τη Μαρία Σαράποβα αλλά λόγω Ισπανίας δηλώνει μεγάλη φαν του Ραφαέλ Ναδάλ.

Μένει στη Βαρκελώνη και είναι μία κούκλα

Το ζευγάρι αυτές τις μέρες απολαμβάνουν τα ελληνικά νησιά και δες τις πρώτες φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές στην Ύδρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved