Μία τεράστια αγκαλιά από τον κόσμο κατά την άφιξη Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη στο αεροδρόμιο!
6398860
G-Sports

Μία τεράστια αγκαλιά από τον κόσμο κατά την άφιξη Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη στο αεροδρόμιο!

Με τα μετάλλιά τους στο στήθος επέστρεψαν χθες το βράδυ (26/8) από τη Βουδαπέστη που φιλοξενούσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ο χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μίλτος Τεντόγλου και η χάλκινη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Οι δύο αθλητές με το που βγήκαν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου αντίκρισαν πλήθος κόσμου που τους περίμενε για να τους συγχαρεί για τα κατορθώματά τους, τον Μίλτο για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος με άλμα στα 8,52 μέτρα, και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 35 χλμ. βάδην.

Σχεδόν σαστισμένοι οι δύο κορυφαίοι αθλητές ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους περίμενε και δεν τούς χάλασαν χατίρι να βγάλουν selfie μαζί τους και να μοιράσουν αυτόγραφα.

Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, τους υποδέχθηκαν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, και ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης οι οποίοι και μίλησαν με θαυμασμό αλλά και περηφάνια για όσα κατάφεραν οι δύο αθλητές σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα μας λόγω των πυρκαγιών. Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved