Αντώνης Πετρόπουλος: Στην Πάρο με την αγαπημένη του
G-Sports

Αντώνης Πετρόπουλος: Στην Πάρο με την αγαπημένη του

Ο Αντώνης Πετρόπουλος είναι ερωτευμένος με την Ηρώ Καταρά με την οποία είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια.

Το λαμπερό ζευγάρι πριν από λίγες μέρες παρευρέθηκε στον γάμο του Αλέξανδρου Τζόρβα και της Χρυσαυγής Ατσιδάκου και έκλεψε την παράσταση, ενώ όλοι τούς εύχονταν «και στα δικά σας». Οι δυο τους μένουν μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο στο Παλαιό Φάληρο και, όπως φαίνεται, δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Αντώνης και η Ηρώ γνωρίστηκαν το 2007 στην Πάρο, όπου είχαν πάει για καλοκαιρινές διακοπές, ο καθένας φυσικά με τη δική του παρέα. Η Ηρώ ήταν με τις φίλες της σε γνωστό μπαρ του νησιού και εκεί την πλησίασε ο Αντώνης και τη φλέρταρε. Η ίδια εντυπωσιάστηκε και από τότε είναι μαζί.

«Ο Αντώνης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Έχουμε πολύ καλή χημεία και από την αρχή ήμασταν σίγουροι ότι θα είμαστε πολύ καλά μαζί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μετά τη συγκατοίκησή μας η σχέση μας έγινε πιο δυνατή και ήδη ζούμε σαν παντρεμένοι. Θα κάνουμε τον γάμο όταν θα είμαστε ήρεμοι στο νησί που γνωριστήκαμε, την Πάρο» είπε η Ηρώ σε καθημερινή εφημερίδα.

Αυτήν την περίοδο οι δυο τους περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Πάρο, από όπου κατάγεται ο ποδοσφαιριστής. Γι’ αυτό και την επισκέπτονται συχνά πυκνά, άλλωστε. Πριν καταλήξουν στον αγαπημένο τους προορισμό, πέρασαν και λίγες ρομαντικές μέρες στην όμορφη Φολέγανδρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved