Η μήνυση της Ιωάννας Παπαδημητρίου κατά γνωστού επιχειρηματία
G-Sports

Η μήνυση της Ιωάννας Παπαδημητρίου κατά γνωστού επιχειρηματία

Τα χρήματα της πίσω ζητά με μήνυση που κατέθεσε, το πρώην μοντέλο Ιωάννα Παπαδημητρίου από τον γνωστό επιχειρηματία Δημήτρη Δρόσο.


Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με όσα αναγράφονται στη μήνυση του μοντέλου, όταν το 2008 και αφού οι δυο τους είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις, γεγονός που όπως η ίδια ισχυρίζεται δεν της δημιούργησε καμία αμφιβολία ως προς την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα του. Τον Ιούλιο του 2007, όπως αναγράφεται στην μήνυση ο Δημήτρης Δρόσος ανέλαβε την διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ κι έναν χρόνο μετά ο μηνυόμενος επιθυμώντας να αποχωρήσει από τη διοίκηση και θέλοντας να «κλείσει λογαριασμούς», ζήτησε από την ίδια το ποσό των 75.867, 20 δολαρίων ήτοι 49.280, 5 ευρώ με το πρόσχημα ότι υπάρχει πρόβλημα στα εμβάσματα του, προκειμένου να τον εξυπηρετήσει προσωρινά. Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά στη μήνυση της: «…ουδεμία αμφιβολία είχα ότι τα χρήματα μου θα μου επιστρεφόταν αφού όπως προανέφερα θεωρούσα τον μηνυόμενο άνθρωπο ως αξιόπιστο και φερέγγυο ενώ η πολύχρονη πορεία και η ιστορία της ΑΕΚ ΚΑΕ ουδεμία αμφιβολία μου δημιουργούσαν για την επιστροφή των χρημάτων μου». Η ίδια ακριβώς ιστορία επαναλήφθηκε, όπως ισχυρίζεται η Ιωάννα Παπαδημητρίου και τον Ιούλιο του 2008, όταν, όπως αναφέρει η ίδια στη μήνυση της, εκείνος θα αναλάμβανε της διαχείριση και την εκπροσώπηση της ομάδας ΠΑΟΚ ΚΑΕ συμμετέχοντας στο διοικητικό συμβούλιο αυτής ως Πρόεδρος. Τότε και από το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος 2008 έως και Δεκέμβριο 2008 δάνεισε, όπως γράφει η μηνυτήρια αναφορά της το ποσό των 115.585 δολαρίων ήτοι συνολικά το ποσό των 85.001, 5 ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε όπως η Ιωάννα Παπαδημητρίου αποκαλύπτει στη μήνυσή της πως τα ανωτέρω ποσά δόθηκαν και στις δύο περιπτώσεις για το «κλείσιμο» ή την εξόφληση συμβολαίων επαγγελματικών παικτών των δύο προαναφερόμενων ομάδων.
Με τη μήνυσή της αυτή η Ιωάννα Παπαδημητρίου ζητάει ουσιαστικά την ποινική δίωξη του γνωστού επιχειρηματία και επιφυλάσσεται για το αστικό μέρος της υπόθεσης που αφορά την επιστροφή των χρημάτων που όπως η ίδια ισχυρίζεται του έχει δανείσει σε αυτό το προαναφερθέν χρονικό διάστημα. Όπως έχει γίνει γνωστό ανάλογη μήνυση έχει καταθέσει εναντίον του ίδιου επιχειρηματία και άλλο ένα μοντέλο, η Στέλλα Δημητρίου. Η υπόθεση πήρε πλέον τον δικαστικό δρόμο, η πλευρά του γνωστού επιχειρηματία, μέσω της εμφάνισης του δικηγόρου του σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων αρνήθηκε τις κατηγορίες και μένει πια να αποφασίσει η Ελληνική δικαιοσύνη για το ποιος έχει δίκιο στην υπόθεση αυτή και ποιος όχι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved