Video: Ο Καμορανέζι και οι μπουνιές του στον Ροντρίγκες
G-Sports

Video: Ο Καμορανέζι και οι μπουνιές του στον Ροντρίγκες

Σε… ρινγκ του μποξ μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο ο Μάουρο Καμορανέζι, ο οποίος έπαιξε ξύλο με αντίπαλό του και… του έριξε αρκετές μπουνιές.


Η αναμέτρηση Λανούς-Ολ Μπόις είχε φιλικό χαρακτήρα καθώς οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε έναν αγώνα προετοιμασίες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, όμως σύντομα τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο. Σύμφωνα με μαρτυρίες παικτών, όλα ξεκίνησαν όταν ο Καμορανέζι πέρασε τη μπάλα πάνω από το κεφάλι του
Χουάν Πάμπλο Ροντρίγκες, γεγονός που δεν του άρεσε καθόλου και άρχισε να διαμαρτύρεται. Ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ τους, με τον Καμορανέζι να ρίχνει μία μπουνιά στον αντίπαλό του και να μπαίνουν στη μέση ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες για να αποφευχθούν τα χειρότερα. «Ο Καμορανέζι είναι τώρα πια ένας γερασμένος παίκτης, εάν γύρισε εδώ για να κάνει αυτά τα πράγματα είναι αξιολύπητος. Εάν είναι άνδρας μπορούμε να τα πούμε έξω, τον περίμενα, είδε ο ένας τον άλλο, αλλά υπήρχε πολύς κόσμος και δεν μπορούσε να γίνει τίποτα. Όμως αργά ή γρήγορα θα συναντηθούμε σε κάποια γωνία του δρόμου και εκεί θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν τελείωσε το θέμα, η ζωή δίνει πάντα ευκαιρίες για εκδίκηση» τόνισε ο Ροντρίγκες.












©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved