Χρήστος Ιακώβου:Από τα βάρη... στους μεζέδες!
Ο Χρήστος Ιακώβου μετά από μία επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της Άρσης Βαρών, είπε να σηκώσει και τα βάρη της κουζίνας. Ολοένα και περισσότερες προσωπικότητες αποφασίζουν να επενδύσουν στο φαγητό, ανοίγοντας ένα καλό εστιατόριο ή τέλος πάντων ένα στέκι όπου θα μπορεί ο κόσμος να απολαμβάνει καλό και ποιοτικό φαγητό.
Άλλωστε η μαγειρική είναι πλέον και της μόδας. Τόσες και τόσες εκπομπές τσακώνονται για μια κουτάλα και άλλες τόσες δημιουργούνται με βασικό concept τη μαγειρική. Αυτές τις μέρες λοιπόν και ο Χρήστος Ιακώβου ετοιμάζεται να ανοίξει το δικό του μεζεδοπωλείο, αφού αυτό ήταν κάτι που το είχε μεράκι από μικρός. Ο πατέρας του ήταν σούπερ μάγειρας και μοιραία του μετέδωσε την αγάπη του για την κουζίνα και φυσικά για το καλό φαγητό. Είδατε η γαστρονομία πέραση;