David Beckham: «Θέλουμε κι άλλο παιδί!»
G-Sports

David Beckham: «Θέλουμε κι άλλο παιδί!»

Δουλειά δεν είχε και βρήκε ο David Beckham. Eίκοσι μέρες μετά την γέννηση του τέταρτου παιδιού του και – επιτέλους – του πρώτου του κοριτσιού, δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η Victoria θέλουν πάση θυσία, άλλο ένα παιδί!

Οι πρώτες φωτογραφίες με τον David, αλλά και την Victoria αγκαλιά με το μωρό είναι ομολογουμένως ό,τι πιο τρυφερό και γλυκό μπορεί να δει κανείς και αποτυπώνει πλήρως την εικόνα ενός παιδιού που μόλις έχει έλθει στην ζωή.

Όμως, με τρεις γιους, ηλικίας 12, 8 και 6 ετών αντίστοιχα, αλλά και την νεογέννητη Ηarper Seven, τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο για τους Beckhams. «Σε γενικές γραμμές, η συμπεριφορά του πατέρα προς τους γιους δεν είχε καμία σχέση με αυτή που πρέπει να έχω απέναντι στην κόρη μου. Τα κορίτσια πρέπει να αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη διακριτικότητα και λεπτότητα και εγώ δεν το έχω συνηθίσει με τρία αγόρια τόσα χρόνια», δήλωσε ο David. Ξέρει, σου λέει, από αυτά ο άσος των γηπέδων και όχι μόνο…

Το αποκορύφωμα των δηλώσεών του όμως ήλθε λίγη ώρα μετά, όταν ρωτήθηκε εάν θέλει κι άλλο παιδί. Και μπορεί η δημοσιογράφος που του έκανε την ερώτηση να ήταν βέβαιη ότι θα της απαντούσε αρνητικά, αλλά όταν άκουσε την απάντηση τα είδε όλα. «Πάντα θέλαμε μια μεγάλη οικογένεια με την Victoria και για εμάς το 5 είναι ένας πολύ συγκεκριμένος και γούρικος αριθμός για παιδιά. Για την ακρίβεια, θέλουμε οπωσδήποτε να κάνουμε πέντε παιδιά. Το θεωρούμε σημαδιακό!»

Ναι και εμείς το θεωρούμε και σημαδιακό και σημαντικό να κάνουμε μια ωραία και ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά δεν κάνουμε έτσι. Αλλωστε, πέρα από την θέληση, καμιά φορά υπάρχουν και κάποιες… τεχνικές δυσκολίες…τόσο για την μητέρα, όσο και οικονομικές. Αλλά θα μας πείτε, όταν οι Beckhams μένουν στο κέντρο του Beverly Hills και μάλιστα σε σπίτι ιδιοκτησίας του Steven Spielberg, που νοικιάζουν 150.000 δολάρια το μήνα, τα παιδιά θα σκεφτούν;

Με το καλό και σας το ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά. Α, David, αν δεις ότι δεν μπορείς άλλο σταμάτα,ε; Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved