Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο πλευρό του Χρήστου Κόντη
G-Sports

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο πλευρό του Χρήστου Κόντη

Δύσκολες ώρες περνά ο Χρήστος Κόντης, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο μετά από έμφραγμα που υπέστη. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στέκονται δίπλα στον ποδοσφαιριστή, ενώ εξέδωσαν μάλιστα και ανακοίνωση στήριξης στο πρόσωπό του.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:
«Κόντη, ψυχάρα κράτα γερά. Δυστυχώς αρχίζουμε τη μέρα μας με τα πιο κακά νέα τα οποία αφορούν τον Χρήστο Κόντη. Ο ποδοσφαιριστής μας μετά από έντονες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο στήθος οδηγήθηκε τα ξημερώματα στο γενικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έπαθε έμφραγμα. Οι προκαταρτικές εξετάσεις δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα με ένα αγγείο και το γεγονός ότι ο Κόντης μας απέφυγε τα χειρότερα θεωρείται το θετικό της υπόθεσης.
Το αρνητικό είναι ότι δεν τίθεται θέμα να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο γεγονός που πέραν της σοβαρότητας της υγείας του παίκτη δημιουργεί ένα τεράστιο πλήγμα για τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό όμως είναι το ελάχιστο στην προκειμένη αφού οι ευχές όλων μας είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Κόντης παραπονιόταν τις τελευταίες μέρες για λίγους πόνους στο στήθος αλλά δεν θεωρήθηκε κάτι σοβαρό. Πήγε στη Λάρνακα για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ήταν εκ των κορυφαίων αλλά με την επιστροφή της ομάδας στη Λευκωσία η κατάσταση του χειροτέρεψε.
Διαμετακομίστηκε δυο φόρες στο νοσοκομείο τα ξημερώματα αφού στην πρώτη επίσκεψη δεν διαγνώστηκε οποιοδήποτε πρόβλημα. Όταν επέστρεψε σπίτι του η κατάσταση χειροτέρεψε σε βαθμό που αναγκάστηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο όπου και έγινε η διάγνωση για καρδιακό επεισόδιο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved