Το κορίτσι που έβαλε «καλάθι» στην καρδιά του Καλάθη
G-Sports

Το κορίτσι που έβαλε «καλάθι» στην καρδιά του Καλάθη

Συνεχώς στο πλευρό του καλού της Νικ Καλάθη βρίσκεται η κοπέλα του Τίφανι Άλτμαν. Τον ακολούθησε μέχρι και το Αλίτους της Λιθουανίας, όπου παρακολούθησε όλους τους αγώνες της πρώτης φάσης του Ευρωμπάσκετ παρέα με τη σύζυγο του Νίκου Ζήση, Φανή Σκούφη.

Η γλυκιά Τίφανι γνωρίζεται με τον Νικ από την εποχή που πήγαιναν σχολείο στο Lake Howell High School στο Ουίντερ Παρκ της Φλόριντα. Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού κατάφερε και οδήγησε το σχολείο στην κατάκτηση του πολιτειακού πρωταθλήματος και στη συνέχεια πήρε υποτροφία στο φημισμένο κολέγιο της Φλόριντα. Οι δρόμοι τους στην ανώτατη εκπαίδευση χώρισαν, αφού εκείνη πήγε στο κολέγιο Σέντραλ Φλόριντα. Δεν συνέβη όμως το ίδιο στον δρόμο της καρδιάς τους, όπου βαδίζουν ακόμη μαζί.


ΔΩΡΟ-ΕΚΠΛΗΞΗ

Η γλυκύτατη Τίφανι ταξίδευε όποτε μπορούσε στην Ελλάδα για να είναι δίπλα στον αγαπημένο της, κουβαλώντας φυσικά μαζί και τα βιβλία της, αφού ακόμη σπούδαζε. Ηταν στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα και μάλιστα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Νικ τής έκανε δώρο ένα ταξίδι-έκπληξη στη Ρόδο. Διάλεξε το σμαραγδένιο νησί, επειδή εκεί αγωνιζόταν ο αδελφός του Πατ και άλλαξαν χρόνο όλοι μαζί.

Ακόμη όμως κι όταν δεν είναι μαζί, ο τρελά ερωτευμένος Καλάθης φροντίζει να της δείχνει εμπράκτως την αγάπη του. Οπως, για παράδειγμα, τον περασμένο Φεβρουάριο, την ημέρα των ερωτευμένων, όταν της έστειλε στο σπίτι της στη Φλόριντα ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα, ένα κόκκινο μπαλόνι που έγραφε πάνω «I Love You» κι ένα κουτί σοκολατάκια Russell Stover.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ
Οι δυο τους πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι ταξιδεύοντας στη Νέα Υόρκη, στο Ντάλας και το Μαϊάμι. Στη Νέα Υόρκη έκαναν τα ψώνια τους και αλώνισαν το Μπρόντγουεϊ παρακολουθώντας παραστάσεις, όπως ττο περίφημο «Wicked». Στο Ντάλας και το Μαϊάμι ήταν προσκεκλημένοι των Μάβερικς, της ομάδας του ΝΒΑ που έχει τα δικαιώματα του Νικ, και παρακολούθησαν μαζί τους τελικούς του ΝΒΑ.

Ο Νικ και η Τίφανι όταν σμίγουν στην Αθήνα προτιμούν να πηγαίνουν για φαγητό στο «T.G.I. Friday's» στην Κηφισιά ή τη Γλυφάδα και σινεμά στα Village και στο Mall στο Μαρούσι. Αν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, τότε κατηφορίζουν από τα βόρεια στο «Villa Mercedes» για ένα ποτό.

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Η γλυκύτατη Τίφανι, που έκλεψε την παράσταση στο Αλίτους και θα συνεχίσει να το κάνει και στο Βίλνιους, όπου η Εθνική θα δώσει αγώνες για τη β' φάση του Ευρωμπάσκετ, θα μετακομίσει σύντομα στην Αθήνα για να είναι μονίμως με τον καλό της. Άλλωστε, τον περασμένο Μάιο αποφοίτησε από το κολέγιο Σέντραλ Φλόριντα και έχει πια την πολυτέλεια να είναι δίπλα στον Νικ. Το συμβόλαιο του τελευταίου λήγει το καλοκαίρι του 2012 και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάει στο ΝΒΑ για να παίξει με τους Μάβερικς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved